Dneska další aktualka, protože vám musím co nejdřív ukázat další nádherný photoshoot tentokrát pro časopis LUZ. Naty tam má krásný prodloužený vyžehlený vlasy a opět předvedla šaty ze své značky Las Oreiro.
Fotky a screeny z videa najdete ve fotogalerii.




Video, z focení, které zveřejnila stránka časopisu LUZ si můžete stáhnout zde. Článek a rozhovor, který se v časopise objevil, se pokusím přeložit.

▪ Později:
Přeložený článek si můžete přečíst v sekci Rozhovory. Je trochu zkrácenej, protože jsem všemu fakt nerozumněla, ale tak aspoň něco.


Zaktualizovala jsem sekce s hudbou - Audia, kde si můžete stáhnout několik nejnovějších Nataliiných songů, i něco staršího. Sekce Nevydaná tvorba. a Honza upravil české překlady ke všem Nataliiným albům, více v sekci Texty + překlady. Nové "promo" video tady v pravo.
Od fanynky Elis máme nový Fanart a Kresby v Extra.

Na stránce organizace Greenpeace jsou ke stáhnutí krásné HQ fotky z konference pro kampaň Marcha de azul (Modrý pochod pro velryby) z 16.5.2007.




Konečně mám pro vás HQ scany z aktuálního čísla časopisu GENTE! Jsou tam další krásný fotky a Naty je tam skoro k nepoznání. (Thanks Azuma)




Z krátkých popisek, co jsou na fotkách: Naty měří 170 cm a váží 55 kg, nyní má Naty opět mobil, který dostala od sestry, ale schovává ho a nechce ho ukazovat před novináři a přísahá, že ani neví, jaký model telefonu má. Naposledy měla mobil v roce 1998, kdy ho ale hodila do moře...


Český oficiální fanclub se stále rozrůstá! Nyní má už skoro 40 členů, takže na Naty se tady nezapomíná a má stále spoustu fanoušků.

Pokud jste v Novinkách ještě nečetli informace o akcích, kterých se Naty v tomto měsíci zúčastnila, tak máte možnost. Do galerie přidáno i několik novějších fotek...




Dáreček od Natálky :) Naprosto geniální nový photoshoot pro časopis Gente! Naty je nyní na titulce a část fotek z photoshootu najdete tady, další se objeví později.




Přeju všem návštěvníkům téhle stránky krásný Vánoce a šťastný Nový rok 2008!!!




Doplnila jsem informace, o zemích, kterré Naty navštívila, o Rumunsku a Řecku. S Mathewem jsme dali dohromady i informace o Rusku, které jste doposud nikde nemohli najít. Takže se můžete podívat do jedné z nejzajímavějších sekcí tady - Natalia v zemích a dozvědět se něco víc ;)

Díky Martínovi mám pro vás scan články o Facundovi Arana ze slovenského časopisu Kamarát, zde. A jednu vzácnou HQ fotku z focení promo fotek k telenovele Sos mi vida.




(Uvidíte, že zanedlouho se ta fotka objeví i na různých zahraničních forech a stránkách o Naty. Z téhle stránky se totiž dostávají materiály do různých koutů světa.)


Mám pro vás slibované video z pořadu Argentinos por su nombre! 17ti minutový video si můžete stáhnout tady. Naty ukázala moderátorovi svůj obchod Las Oreiro, už vánočně ozdobený, s vánočníma promo fotkama, vyzkoušeli si tam spodní prádlo, navštívili zábavný park, kde se Naty přeslékla do kostýmu Alfa a Andy (moderátor) jako jeden z Teletabies. Naty si dala rovnou dvě jízdy na horském dráze. Video by se mělo objevit i v HQ kvalitě.
Skvělá možnost, jak poznat Naty zvenku..




Naty se objevila na titulce prosincového čísla uruguayského časopisu Freeway! (Více na: www.freeway.com.uy) Kde píšou, o tom, jak Natálka pořád září a nechybí tam další interview s Naty... Excelentní photoshoot najdete tady:




Dnes večer, ve 23:00 (jihoamerického času), u nás ve 4 ráno bude na argentinské televizní stanici Canal 13, pořad Argentinos por su nombre, kde bude reportáž s Naty. Můžete se podívat na dvě upoutávky:




Naty je opět na titulce časopisu Gente, fotka v galerii. Oblečení od Las Oreiro je stále populárnější, nejen, že ho stále nosí Naty, ale i několik známých osobností. Na Gente večírku, který se konal v pondělí, nastala dokonce situace, že 2 ženy měly stejné šaty od LO. (Zdroj: Puroshow)




<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Content Management Powered by CuteNews