Doplnila jsem podsekci Předávání cen v sekci Společenské události. To nejdůležitější by tam tedy mělo být a zjistíte tam, na jakých cenách Naty byla přítomná a jestli vyhrála.

Objevila se další fotka z focení pro časopis Ohlala, které se konalo v uruguayském městě Carmelo na konci listopadu. V plné své kráse ji najdete v galerii.




Užijte si poslední den v roce! Uvidíme se příští rok!
Natalii a Ricardovi přeji krásné 8. výročí svatby!

Zdroj: revistaohlala.com


Natálka by měla být nyní se svoji rodinou v Uruguayi a užívat si zaslouženou dovolenou. Ve fotogalerii jsou nové fotky ze setkání fanoušků před jejím domem ze 17. prosince.




Zdroj: Gastoon Matiias O, VDS


Doplňuju informace do různých sekcí a ještě než to dokončím, tak jsem připravila pár anket, ve kterých můžete hlasovat a porovnat si tak názory s ostatními fans.

A tady se můžete podívat na Nataliinu první reklamu pro společnost La Serenísima, kde jsou k vidění i vystříhané scény, které se v televizích neobjevily. Video jsem nahrála na YouTube.




Chtěla bych popřát všem návštěvníkům této stránky, fanouškům Natalie Oreiro i samotné Naty krásné Vánoce, spoutu splněných přání a všechno nejlepší do nového roku 2010!




Vánoce už jsou za rohem a až budete mít zabalený všechny dárky, můžete si v klidu přečíst dlouhý rozhovor s Natalii, poskytnutý v jejím domě v květnu letošního roku pro časopis Rumbos. O skvělý překlad se postaral Honza a můžete se tam dozvědět zajímavé Nataliiny názory.

A kdyby ste se nudili, do fotogalerie jsem nahrála přes 1000 fotek z roku 2006, tak si je můžete prohlédnout. Chybí tam ještě spousta fotek z natáčení Sos mi vida, ty doplním snad někdy jindy.




Stejně tak jako časopis People každoročně vyhlašuje nejlépe oblékané ženy, udělal to i časopis Paparazzi, který se zaměřil na argentinské celebrity. V jejich žebříčku obsadila první místo Natalia Oreiro, stala se tak nejelegantnější ženou Argentiny za rok 2009.

V Novinkách si můžete přečíst něco víc o filmu Mala, ve kterém si Naty příští rok zahraje hlavní roli.

A přidala jsem scany z českého časopisu Blesk, další scany z Blesku jsou dostupné v sekci Naty v ČR.



Natalia při své druhé návštěvě Kuby poskytla interview pro časopis GENTE, kde povrdila, že v příštím roce ji čekají ne 2, ale 3 filmy a že jedním z nich je i americký film Freedom for Joe! Film se bude natáčet v polovině příštího roku v Oregonu. Plánuje, že se vrátí do televize v roce 2011. Mluvila i o dalších zajímavých věcech. Článek jsem přeložila a vy už si ho můžete přečíst v sekci Rozhovory + články.

Fotky z Nataliina pobytu na Kubě z časopisu Gente najdete ve fotogalerii!




Přidány i další fotky z Osobností roku 2009 časopisu Gente.

Zdroj: venenososdesiempre.piczo.com


Včera se předávaly cen Sur, kde byl nominován film Música en espera v několika kategoriich. Natalia se předávání cen zúčastnila, ale film v žádné kategorii bohužel nezvítězil.




Zdroj: Puroshow.com


Časopis Gente konečně zdobí "Osobnosti roku 2009", i s Natalii na titulce. Časopis obsahuje i článek o Natalii "Odjela do La Havany, aby tam prezentovala film Francia na Latinskoamerickém filmovém festivale a pokračuje v sázce: natočit v příštím roce poprvé v angličtině!" Že by Freedom for Joe? Až bude článek dostupný, napíšu vám víc.




Zdroj: Gente.com.ar


Podle výsledků soutěže na Mezinárodním Latinskoamerickém filmovém festivale na Kubě filmy Francia ani Música en espera žádnou cenu neobdržely.

Doplnila jsem obsahy i k telenovele Divoký anděl, kde už jich je 60, stejně tak jako dílů ke stažení v sekci Media. Telenovela stále běží na STV 1 a nahrává jí dj.koala!




Zdroj: habanafilmfestival.com


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Next >>

Content Management Powered by CuteNews