Dvě videa, které byly natočeny 4. prosince. V prvním rekapituluje svůj rok 2012, který byl pro ni jiný, protože porodila syna, film Infancia clandestina měl premiéru nejen v Argentině, ale i na mnoha festivalech, což jí dalo mnoho profesního uspokojení, začala natáčet novou telenovelu, natočila i film Wakolda a cestovala do Ruska. Přiznala, že to byl rušný rok.

V druhém videu Naty sdílí své přání pro rok 2013: "Člověk vždy chce klid, práci pro všechny, zdraví pro svoji rodinu a to, o co se vždy snažím je nezklamat sama sebe. Doufejme, že příští rok bude pokračovat touto cestou."




Zdroj: lanacion.com.ar, hola.com.ar


Další dvě propagační fotky s Natalii pro uruguayskou společnost Tarjeta Anda.




Zdroj: anda.com.uy


Rozhovor s Natalii Oreiro z 28. listopadu, kde pro Canal 13 prozradila: "Moje postava se jmenuje Aurora Andrés, je profesionální kadeřnice, která má své vlastní kadeřnictví, a je trochu inspirovaná mojí mámou, protože jsem vyrůstala sledující mámu, jak dělá celé dny kadeřnici. Poslední věc, co jsem dělala pro televizi byla telenovela Sos mi vida, měla jsem chuť vrátit se a vždy jsme něco chtěli udělat s Adriánem (Suarem), teď přišla ta chvíle."

Proč by se lidé měli na Solamente vos dívat: "Je to krásná romantická komedie, u které se budete smát, plakat, která spojí celou rodinu před televizní obrazovku," řekla Natalia.






Zdroj: eltrece.com.ar


Dnes je tomu 11 let, kdy si Natalia Oreiro a Ricardo Mollo řekli své "ano" u březích Brazílie. Své výročí svatby už nyní budou slavit se svým synem Merlínem Atahualpou, který má už 11. měsíců.




Viva - Natalia Oreiro: „Dříve mi více záleželo na tom, být sympatická“ – 14.10.2012

Matka Merlína. Mít dítě jí změnilo život. Natalia vypráví, že musela utéct z centra dění, a že častěji říká ne a navíc si je vědoma toho, že je více sladká. Možná je to smůla, ale prvorodička nechce chůvy a namísto nich žádá o pomoc svého manžela.
Její ochraptěný hlas a ospalý obličej prozrazují, že noc byla rušná. „Nespala jsem. Vlastně už je to devět měsíců, co nespím,“ vypráví Natalia Oreiro, v kuchyni svého domu v Palermu. To už se ví: herečka a její manžel, Ricardo Mollo, se stali rodiči...ČÍST HONZŮV PŘEKLAD


V roce 2002, během natáčení Kachorry, se pořádal konkurz v rámci televizního pořadu Wanna be o dvojnici Natalie Oreiro. Výherkyně si zkusila být jeden den Natalii a pak se se svým idolem setkala. Dva díly pořadu o setkání s Natalii můžete shlédnout níže.




Zdroj: Yups.tv


Čtvrté promo video k telenovele Solamente vos, kde si Natalia zahraje kadeřnici Auroru, po boku Adriana Suara.




Rozhovor s Adrianem Suarem, o telenovele Solamente vos. "Jsem nadšený a nervózní s návratu k hraní a navíc s Natalii Oreiro," přiznal Adrian. Ve videu jsou i záběry z focení promo fotek.




Zdroj: altear.com, eltrece.com.ar


Letos na filmovém festivale v Rosariu měl premiéru dramatický krátkometrážní film "La Despedida" (Rozloučení), který se v Argentině natáčel v roce 2007. Natalia Oreiro si v tomto filmu, dlouhém 30 minut, zahrála roli Silvany, po boku Juana Palomino, Valerie Lorca a Victorie Vescio.

Film vypráví o Matiasovi, který trpí nepříjemnými nočními můrami, které ho nenechají jít svým životem. Mezitím cestuje dny mezi Eugenii, jeho ženou a Silavou, jeho láskou.




Zdroj: diegosuarez.net, pbycortos.com, FB, Malena


Natalia Oreiro si momentálně užívá na své farmě v Uruguayi, v Carmelu s manželem Ricardem Mollo, který jí koupil starý přehrávač na vinylové desky, a s malým Merlínem Atahualpou. Herečka se vrátí k natáčení Solamente vos 2. ledna, takže se nyní věnuje organické stravě, vypěstované jí a Ricardem a tráví čas se svými blízkými. Oreiro, která o sobě prohlašuje, že je "lacto-vegetariánka", ví, že příští rok bude plný práce a tak chce zůstat ve formě. Příští týden Adrián Suar rozhodne, jestli telenovela Solamente vos bude spuštěna od pondělí 7. ledna nebo později.

Zdroj: cronica.com.ar


Zpátky do historie... Ve zaktualizované sekci Naty v zemích, si můžete připomenout a zjistit, kdy a za jakým účelem Naty navštívila Chile. Později budou přidány i informace o Španělsku.




<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Next >>

Content Management Powered by CuteNews