Natalia s manželem Ricardem Mollo dnes slaví 13. výročí svatby. Jejich syn Merlín Atahualpa oslaví za necelý měsíc 3. narozeniny.




Vánočně laděné fotky s Naty pro Palette, focené při listopadovém pobytu v Moskvě.




Zdroj: vk.com/palette


Natalia v Moskvě odpovídala na otázky, které ji dali fanoušci v soutěži od Palette Schwarzkopf.

1. Natalie, v roce 2000 všechny ruské dívky snily a měly ofinu ve stylu Natalie Oreiro. Prozraďte, Natalie, byl to Váš nápad mít ofinu do špičky nebo to byl nápad stylisty?
Ofinka byla můj nápad, protože když jsem prezentovala desku Tu veneno, chtěla jsem mít odlišný střih vlasů a ofinka do středu se mi zdála hodně jiná, navíc jsem měla tmavé vlasy, které se skvěle hodily ke stylu Tu Ve, Tu Veneno.

2. Co Ti dalo sílu dostat se tam, kde jsi? Jak jsi sama sebe povzbuzovala, aby ses tam dostala?
Myslím, že to nejdůležitější je věřit sám v sebe. Vždy je potřeba myslet na vnitřní sílu a myslím, že když člověk má silné přání, musí se na to soustředit, jít kupředu a zacpat si uši, aby neslyšel, protože když srdce po něčem hluboce touží, nakonec se to stane. Je také potřeba tvrdě pracovat.

3. Natalie, hrála jste v mnoha filmech, jste také připravená hrát záporné postavy?
V seriálu Lynch, který teď bude mít premiéru v Rusku hraji tu zápornou. Je to hlavní postava, velmi záporná, protože opustila svoji rodinu, uvidíte... Ano, líbí se mi postavy padouchů, protože je to něco úplně jiného od postav, které obvykle hraji.

4. Nedávno Facundo Arana začal vystupovat s novou hudební kapelou. Nemáte v plánu nahrát společnou píseň?
Líbilo by se mi to. Právě jsme spolu natočili videoklip pro moje turné Nasha Natasha. Nazpívala jsem píseň Me muero de amor v ruštině a požádala ho, jestli bychom spolu nenatočili videoklip, protože jsem myslela, že by to byl krásný dárek pro celé mé ruské publikum. Takže ano, bylo by skvělé, kdybychom v blízké budoucnosti pro vás mohli něco společně zazpívat.

5. Natalie, když se připravujete na natáčení, vždy se něco učíte: akrobacii pro El Deseo, boxování pro Sos Mi Vida, tancovat tango a mluvit rusky pro V Rytmu Tanga...Co dalšího byste se ráda naučila?
Myslím, že herec se musí vždy zlepšovat, trénovat, člověk se nikdy nepřestane učit. Osoby, které říkají, že vědí všechno... Ráda bych se naučila víc jazyků, ráda bych pokračovala v hraní dramatických postav, musím se naučit jezdit na koni kvůli mému dalšímu filmu o Juaně Azurduy, což neumím, tak se to musím také naučit.

6. Natalie, fanoušci Vám dávají mnoho dárků. Jsou tam nějaké, které se Vám líbí tak, že je máte vystavené? Můžete prozradit Váš nejoblíbenější dárek?
To nejcharakterističtější na Rusku je pro mě Čeburaška. Protože jich mám mnoho, už řadu let je sbírám, mám jich stovky. Pro koncert na Super diskotéce jsem si udělala šálu z Čeburašek a tak jsem zpívala Me muero de amor. A můj syn je miluje, má jich spoustu všech různých barev. Ta nejobvyklejší je hnědá, ale po olympiádě mi dali hodně bílých, teď po hotelu chodí jeden zelený... moc se mi líbí. A samozřejmě se mi líbí i matrjošky.

7. Drahá Naty, rád bych se Vás zeptal na Vaše školní roky: máte nějaký nezapomenutelný zážitek? Jaký byl Váš oblíbený předmět a učitel? Jaké vzpomínky máte na školu po tolika letech?
Můj oblíbený předmět byla hudebka. Vždy, když byly hodiny hudebky, byla jsem první, kdo se hlásil. Můj oblíbený učitel byl třídní ze 6. třídy, Julio, protože s ním jsem začala studovat divadlo, byl to můj impuls k tomu, být herečkou. Moje první divadelní hra byla režírovaná jím, jmenovala se La Serenita (Ariel).

8. Co si myslíte, je možné, že barva vlasů ovlivňuje ženy? Plánujete nějakou radikální změnu barvy vlasů v budoucnu?
Myslím, že nálada se často odráží na vlasech. Ženy, když jsou smutné, jdou do kadeřnictví pro nový střih, novou barvu. Vidět se pěkná pomáhá také zvednout sebevědomí a cítit se lépe. Já jsem změnila barvu vlasů mockrát. Měla jsem je blonďaté, zrzavé, černé až po modré. Tato barva, co zrovna mám, je velmi podobná mé přírodní barvě, ale zdůrazňuje můj lesk a barvu, velmi se mi líbí, protože jsem to stále já. Ale také záleží na postavách, které hraji. Když zítra budu muset natáčet film a rozhodnou, že mám mít zelené vlasy, tak si je nechám obarvit na zeleno.

9. V Rusku čekáme dlouho na otevření Vašeho obchodu Las Oreiro. Kdy a kde bude otevření prvního obchodu? Vytvoříte Vy, Vaše sestra, nebo obě dohromady kolekci, která by byla přímo pro Rusko a ruské klima?
Je to sen, který mám se svou sestrou, otevřít tady obchod. Proto vlastně jela se mnou na tento výlet, aby poznala ruské ženy, místa, kde se prodává oblečení a vždy jsme mluvili o této možnosti. Určitě bychom museli udělat nějakou kolekci dopředu, protože, když vy máte zimu, my máme léto. Takže byste měli exkluzivitu nových modelů, které by se potom prodávaly u nás v Argentině v zimě. Ale také protože tady je mnohem větší zima než v Latinské Americe, je pravděpodobné, že bychom použili teplejší látky.

10. Natalie, vím, že brzy se Váš sen stane realitou, budete hrát hlavní roli ve filmu "No me arrepiento de este amor" o argentinské zpěvačce Gildě. Kdybyste měla možnost s ní mluvit, na co byste se zeptala, o čem by byla Vaše konverzace?
Oh, měla bych tolik otázek, na které bych se jí chtěla zeptat. Ráda bych na to měla čas, i když by to znamenalo, že nenatočím její film. Ten film je založen i na jejím zmizení. Ale zeptala bych se jí na to, co cítila, co bylo impulzem k tomu, aby se stala zpěvačkou. Byla to typická žena, skvělá zahradnice, měla rodinu... a věřila ve své sny, ve kterých chtěla být zpěvačkou, rozhodla se je splnit a v tomto se s ní velmi ztotožňuji.

12. Natalie, jaké rady byste dala svému synovi, až vyroste?
Rady... Myslím, že rady nikdy nepřijímají. Jako když táta chce dát radu svému dítěti a on okamžitě řekne: "Nechci rady." Myslím, že lidé musí mít své vlastní zkušenosti, chybovat, padat a znovu vstát. Co bych chtěla je říct mu, ať je volný. Vždy s ním mluvím o volnosti, že se nejedná jen o materiální věci, ať následuje svou duši a ať je vždy svůj. Ať se nemění kvůli ostatním, není důležité, co říkají ostatní. Nejdůležitější je to, co chce dělat on a že je dobrým člověkem.




Zdroj: Palette Russia, NataliaOreiro.cz


Fotogalerie byla doplněna o další fotky z Nataliina pobytu v Rusku, z kterého je v galerii už téměř 3000 fotek. Doplněny i fotky z návratu z Ruska a nové fotky od fanoušků, kteří se s Naty setkali u jejího domu 22. a 23. prosince.




Zdroj: QueenOreiro, twitter


Natalii se včera do rukou dostal plakát od nás, fanoušků z České a Slovenské republiky s žádostí, aby na nás nezapomínala. Doufejme, že o tom, co je v něm napsáno, popřemýšlí:

Drahá Naty,
jsme tví fanoušci z České republiky a Slovenska, máme tě moc rádi a chceme ti říct, že nemáš fanoušky pouze v Rusku. My tě také máme rádi, následujeme a podporujeme tě.
Snažili jsme se uspořádat tvůj koncert v Praze s českou agenturou, ale nešlo se domluvit na podmínkách s tvým managementem a zdá se, že pro tvoji lásku k Rusku nejde zorganizovat koncert v jiné zemi.
Největší webová stránka na celém internetu není ta ruská, ani argentinská, ale ta z České republiky, která je online už téměř 10 let, aby informovala tvé fanoušky z celého světa.
Máme tě moc rádi, prosíme dej nám další příležitost se s tebou znovu setkat!
Tví fanoušci z České republiky a ze Slovenska.





A tak Naty všem návštěvníkům stránky NataliaOreiro.cz přeje krásné Vánoční svátky!




Moc děkuji Marcosovi za zprostředkování!


Stránka NataliaOreiro.cz přeje všem svým návštěvníkům, fanouškům a také Natalii Oreiro a její rodině krásné Vánoce a hodně zdraví a plněných přání v roce 2015!




Natalia včera v Buenos Aires fotila fotky pravděpodobně pro Las Oreiro.




Zdroj: jazmin calcarami


31. prosince bude na ruské televizi 1 odvysílán silvestrovský pořad, ve kterém vystoupila Natalia s písní Cambio dolor.




Zdroj: vk.com/otdohni_russia


Téměř celý pořad Intimo e Interactivo z roku 2002, kde byla hostem Natalia a vystoupila živě se songy Tu Veneno, Alas de Libertad, Que digan lo que quieran a Cuesta arriba, cuesta abajo. Natalia mluvila kromě jiného o svém tehdy novém albu Turmalina.




Zdroj: Marcos


Natalia přeje přes svoji oficiální webovou stránku šťastné Vánoce, ale bohužel opět především Rusům. Vyfotila svůj vánoční stromek, který ozdobila dárky od Rusů, jež dostala při nedávném více než měsíčním pobytu v Rusku, během kterého si na jinou zemi než Rusko ani nevzpomněla.




Zdroj: nataliaoreiro.com


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Next >>

Content Management Powered by CuteNews