Oficiální stránka Natalie dnes představila ukázku z připravovaného dokumentu z turné Nasha Natasha. Dokument bude mít premiéru začátkem příští roku.




Zdroj: nataliaoreiro.com


Natalia dnes s manželem Ricardem Mollo slaví 14. výročí svatby. Gratulujeme!




9. dubna 2016 se v Moskvě koná další ročník hudební akce Super diskotéka 90. let a organizátoři potvrdili, že hostem bude i Natalia Oreiro! Už po čtvrté!

Zdroj: vk.com


Stránka NataliaOreiro.cz přeje všem svým návštěvníkům, fanouškům a také Natalii Oreiro a jejím blízkým krásné Vánoce a hodně zdraví, radosti a plněných přání v roce 2016!






Natalia pro časopis Gente poskytla rozhovor, ve kterém přiznala, že na Vánoce nedává materiální dárky svému synovi. "Vánoce neprožívám jako povinost, ani moc nepřemýšlím o dárcích. Ve skutečnosti vždy dávám symbolické dárky, jako kresby, kartičky nebo něco na památku, ale nikdy nekupuji oblečení nebo boty. Zvláště proto, že nechci, aby můj syn prožíval Vánoce z té komerční stránky."




Zdroj: fashiontvla.com


Včera byla Naty přistižena v obchodě Las Oreiro, kde se s ní vyfotila fanynka.




Zdroj: dddddelfinab


Natalia s Ricardem byli v pátek na koncertě britského hudebníka Davida Gilmoura v San Isidru.




Zdroj: nahuelborrego


V sobotu porazil uruguayský fotbalový tým Rampla Juniors, kterému fandí Natalia, 5-4 tým Cerro Largo a Natalia oslavila jejich úspěch videem.




Zdroj: pantallazo.com.uy, twitter.com/iduran1


Natalia v nové kampani od organizace Unicef nazvané Las Oreiro con alegría, para Unicef (Las Oreiro s radostí pro Unicef). Módní značka Las Oreiro prodává bílé tričko se srdcem a výdělky z prodeje jdou Unicefu, který pomáhá zajistit práva dvanácti milionům děti v Argentině.




Zdroj: Claudia Sanchez, Unicef Argentina


Nové fotky Naty s fanynkami, focené dnes u domu Natalie v Buenos Aires.




Zdroj: Las fieles de Oreiro


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews