Naty se dnes v 17 hodin zúčastnila zvukové zkoušky na zítřejší vystoupení na silvestrovskou show Sylwester Marzeń z Dwójk v Zakopaném. Akce se koná zítra od 20:00, Naty by měla vystoupit s několika písněmi mezi nimi třeba Cambio dolor, Tu Veneno, Rio de la Plata nebo Corazón Valiente.
Večer Naty poskytla ještě několik rozhovorů.




Zdroj: nataliaoreiro.cz


Natalia dnes těsně po půlnoci přiletěla do Krakova a zítra vystoupí na silvestrovské akci v Zakopaném, v Tatrách.




Zdroj: nataliaoreirotv


Natalia dnes přiletěla do Ruska a po 21. hodině vystoupila na soukromé akci farmaceutické společnosti Levná lékárna ve městě Rostov na Donu.
Natalia na akci zapívala tyto hity: Cambio dolor, Me muero de amor, Tu veneno, Rio de la Plata, Que si, que si, Vengo del mar, United by love, Cambio dolor.






Zdroj: doctor_dmitrii_smirnov, ksenikovaleva, viktoriya_torri15, _miss_aramovna_, archyko4, _annet_scorpion_, ola_smetannikowa, svetlana.knurenko


Slovinská televize TVS 2 bude dnes od 20:05 vysílat film Jaz sem Gilda (Gilda, no me arrepiento de este amor) s Natalii Oreiro v hlavní roli.

Zdroj: delo.si, tv-spored.siol.net


Natalia se po 6 letech vrací do Polska, bude to její 4. návštěva Polska a poslední den v tomto roce vystoupí na silvestrovské akci v městečku Zakopané. Reportáž z dnešního pořadu Wiadomosci z TVP1:




Zdroj: wiadomosci.tvp.pl


Natalia zdraví Polsko a zve k účasti na silvestrovské akci v Zakopaném, Polsku. Podle posledních informací by se Natalia na akci měla objevit a zazpívat! Dnes to potvrdil ředitel polské televize.




Reportáž z pořadu Wiadomosci, 26. prosince.




Pořad "Sylwester Marzeń z Dwójk¹" bude vysílán živě 31. prosince od 20:00 na TVP2 z města Zakopané, Równia Krupowa, vstup je zdarma.

Zdroj: telemagazyn.pl, BadzmyRazem.TVP, tvp.pl


Natalia Oreiro, VK, 24. prosince:
"Když jsem byla ve věku svého syna, přijeli jsme s mými rodiči do Španělska a žili jsme v domě mé babičky Ildy. Byl prosinec a neměli jsme možnost koupit stromek, rozhodla jsem se tedy ho vyrobit vlastníma rukama. V šopě, kde jsem si hrávala celé odpoledne, jsem našla starý deštník. Usadila jsem se na zahradě a zasadila ho do hrnce. Začala jsem ho stříhat a v tu chvíli prošla sousedka, která se mě zeptala: Co děláš Natalie? Vánoční stromek - odpověděla jsem jí. Divně se na mě podívala a řekla: I když se opice obleče do hedvábí, pořád bude opicí!! Její slova se mne velmi vnitřně dotkly... ale pokračovala jsem a ještě s větší chutí! Pamatuji si, že jsem běhala po celém sousedství, od domu k domu a ptala se, jestli mi nemohou dát ozdobičku z jejich stromku. Tu noc, 24. prosince můj stromek zářil v koutě!!! A do dnes byl ten nejhezčí... Ať ti nikdo nikdy neříká, že nemůžeš. Protože můžeme dosáhnout všeho, čeho si stanovíme.
Veselé svátky




Zdroj: vk.com/nataliaoreiro


Přeji všem návštěvníkům krásné Vánoce a spoustu zdraví a splněných přání v roce 2020!





Jedno dříve nezveřejněné video, kdy Natalia v roce 1995 podepsala smlouvu s ředitelem televize Canal 9 Alejandrem Romay na roli v telenovele Modelos 90-60-90 a kousek z pořadu Almorzando con Mirtha Legrand, kde Natalia a Pablo Echarri vyprávěli, jak se poznali.




Zdroj: Canal Nueve


Argentinská televize El Nueve věnovala pořad Instantes de vida Natalii Oreiro a zrekapitulovala její kariéru od úplného začátku. V pořadu. který byl včera odvysílán, také mluvila Nataliina sestra Adriana a herci, kteří s Natalii hráli na začátku její kariéry.

Adriana o Natalii řekla: "Jsem šťastná, že je mojí sestrou. Má obrovské srdce, vždy myslí na ostatní, pomáhá všude kde může." Adriana také potvrdila, že natočení filmu Gilda bylo pro Natalii splněný sen. Když byly náctileté, Naty měla ráda rock, ale také cumbiu, což nebylo mezi holkama moc populární. Sestry spolu utíkaly na diskotéku a tancovaly na cumbiu. Podle Adriany je Naty velmi autentická, to co vidíme, je opravdu ona, je velmi milující, šlechetná, má zlaté srdce. A je velmi odhodlaná. Pokud má v hlavě nějaký nápad, jde kupředu, dokud toho nedosáhne.




Zdroj: Canal Nueve


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Next >>

Content Management Powered by CuteNews