Hezky sestříhaný celý koncert Natalie z ruského města Saratov, ve kterém 16. prosince ukončila turné Nasha Natasha 2014 můžete shlédnout na Youtube.




Zdroj: Serj Van-Der-Woodsen


Natalia dnes po telefonu poskytla rozhovor do pořadu Agarrate Catalina na rádiu La Once Diez. Natalia mluvila o nervozitě, kterou cítí před premiérou seriálu Entre Caníbales, což je velmi ambiciózní projekt. Potvrdila, že tak tři roky plánovala, že se nevrátí do televize, natočí nějaký ten film, ale přišla nabídka na Entre Caníbales, kterou Natalia přijala. Mluvila o příběhu seriálu, ve kterém se bude její postava Ariana mstít těm, kteří ji před dvaceti lety znásilnili, ale když jim bude stát tváří v tvář, ani oni, ani ona nejprve nebudou vědět, s kým mají tu čest. Natalia doufá, že seriál také v určitém směru pomůže ostatním, které trpí nějakou formou násilí. V seriálu bude i spousta vtipných scén, prozradila Naty.
Dále mluvila o Rusku, o speciálním vztahu, který s touto zemí má, o tom, že ji Rusové stále navštěvují doma.
Na konci listopadu Natalia skončí s natáčením Entre Caníbales, který bude mít 120 dílů, poté plánuje si chvíli odpočinout a vrátit se zpátky do Ruska kvůli nějakým povinnostem. V lednu začne zkoušet a v únoru a březnu by měla natáčet filmo o životě Gildy. Premiéra filmu by měla být v srpnu-září.

Celý rozhovor si můžete poslechnout zde.


Další rozhovor dnes po telefonu z Uruguaye poskytla do pořadu Cartelera 1030 do rádia Del Plata. Opět mluvila o Entre Caníbales, který se natáčí v rozlišení 4K. Naty řekla, že stále jezdí do Uruguaye, byla tam minulý víkend a nyní je tam opět, tentokrát kvůli práci a hlavně má v Uruguayi rodiče. Se sestrou plánuje otevřít nový obchod Las Oreiro v San Isidru. Mluvila o hudbě, která ji stále doprovází, zmínila své poslední turné po Rusku, kde s Martínem Sastre natočila dokument a řekla, že i ve filmech zpívá. Po Entre Caníbales bude natáčet film o životě Gildy.

Celý rozhovor si můžete poslechnout zde.

Zdroj: goear.com, radiocut.fm


V sobotu 30. května v 18 hodin začíná další edice charitativního pořadu Todos por los ninos uruguayos od nadace Unicef, snažící se, aby všechny děti a dorost mohli žít plnohodnotný život a užívat si svých práv.






Zdroj: Unicef Uruguay


Do fotogalerie bylo přidáno téměř 300 fotek z Nataliiné první návštěvy našich sousedů, Polska z prosince 2000. Natalia navštívila Polsko před svou první návštěvou České republiky.




Promo fotky s Natalii pro seriál Entre Caníbales byly doplněny do fotogalerie!




Zdroj: Telefe


Promo k seriálu Entre Caníbales, ve kterém je představena Ariana, kterou hraje Natalia. Premiéra už příští středu!




A koho hraje Joaquín Furriel a Benjamín Vicuna můžete zjistit v těchto videích:



Zdroj: Telefe


La Razón - Natalia Oreiro: "Je to postava mého života." - 11.5.2015

Natalia Oreiro se odkazuje na Arianu, roli, kterou zahraje v "Entre Caníbales", v nové fikci od Campanelly, která začíná 20. května na Telefe. Daleko od komedie,
tady učiní spravedlnost vlastní rukou.
Je hezká, moc hezká. Má publikum, které je zvyklé na její svěží úsměv, její zářící pohled, její vzhled "pin-up" holky, její spontánnost a její hudbu. Ale v novém seriálu, kde bude hrát Natalia Oreiro, nic z tohoto neuvidíme. Vrací se na Telefe, po tom, co zazářila na El Trece s Adrianem Suarem v Solamente vos. A i když nepřemýšlela o návratu do televize tak brzo, tomuto projektu se jí podařilo přesvědčit. Jedná se o "Entre Caníbales" (Mezi násilníky)... POKRAČOVAT


Fanoušek dj.koala pro nás nahrál reprízu předávání cen Český slavík Matonni 2000, kde vystoupila Natalia při své první návštěvě České republiky. Záznam si můžete stáhnout zde.




Natalia navštívila svého bývalého učitele ve škole v Montevideu, kde natáčela scény pro dokument o turné "Nasha Natasha".




Zdroj: Julio Giordano


Natalia je na titulce dnešního čísla argentinského časopisu 7Días s rozhovorem nejen o seriálu Entre Caníbales, o kterém prozradila: "Je to má životní role."




Další rozhovor s Natalii je v novinách La Voz.

Zdroj: 7dias.infonews.com, vos.lavoz.com.ar


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews