Nová promo videa k seriálu Entre Caníbales, který bude mít pravděpodobně 18. května premiéru.

Natalia jako Ariana ve spotu říká:
Spravedlnost, je to, za co bojuji.
Láska, je to, co mi chybí.
Politika, je to, co mě zastavuje.







Zdroj: Telefe Now


Když jsem přesně před 10 lety spustila tuhle stránku, ani ve snu by mě nenapadlo, že ještě 10 let poté, budu psát aktualitu. Dnes tedy slavíme to kulaté výročí této největší stránky na světě o herečce, zpěvačce a ženě mnoha tváří Natalii Oreiro.
Cesta na vrchol byla mnohdy trnitá, doprovázená kopírováním jiným stránek, nebo útoky hackerů. Vše jsem ustála a nyní spolu můžeme oslavit 10. výročí.
Chtěla bych moc poděkovat člověku, který má své čestné místo u mě v srdíčku, jak za pomoc se stránkou, tak hlavně za všechny nezapomenutelné společné chvíle, děkuju Matěji! Poděkování patří i ostatním pomocníkům s překládáním, Honzovi, Lucce, Martině atd. a také těm věrným fanouškům, kteří už řadu let komentují každou aktualitu, a tím mě neustále podporují v tvorbě této stránky.

Webové stránky nyní už moc nefrčí, v době sociálních sítích mají všichni "stránky", kde jednoduše, bez práce, lze zaktualizovat bez jediné znalosti tvorby webových stránek. Tak alespoň my jsme ještě jedni z mála, kteří stránku stále doplňujeme a aktualizujeme. Tato stránka je také jediná, která eviduje svou historii od úplného začátku a aktuality z posledních 8 let.
A co je na tom všem nejlepší, že sama Natalia Oreiro stránku zná a občas ji navštěvuje, jak nasvědčuje nový 41. design stránky se speciálním věnováním od samotné Naty...




Oficiální trailer k seriálu Entre Caníbales s českými titulky, který by měl mít v květnu premiéru. Děkuji Katce za náročný překlad!




HQ fotky Natalie pro aktuální kolekci módní značky Las Oreiro, kterou Natalia vlastní se sestrou Adrianou již 8 let.




Pozdravy od Naty pro ruský fanclub Natalia Oreiro Siempre, natočené 8. dubna.




Zdroj: VK Natalia Oreiro Siempre, Marina Kuznetsova


Nová promo videa s Natalii pro seriál Entre Caníbales, který se právě natáčí pro televizi Telefe.

Ariana: "Když se mi to stalo, nevěřili mi, utajili to, umlčeli mne. Jediné, co jsem mohla, bylo zmizet. Uběhly hodiny, dny, roky...ale dnes se moje minulost mísí do přítomnosti. Nenávist je jako víno, zraje s roky. Nyní mám příležitost, jako nikdy předtím. Dnes mám žízeň a piji nenávist. A možná se poprvé dočkám spravedlnosti!"




Zdroj: Telefe Now


Rozsáhlá sekce Natalia v zemích byla doplněna o informace z Nataliiných návštěv Španělska a posledního pobytu v Rusku.




První krátké promo k seriálu Entre Caníbales (Mezi násilníky) s Natalii Oreiro jako Arianou a nápisem "Spravedlnost, je to, za co bojuji".




Zdroj: Telefe Now


Ruský fanoušek se s Natalii včera setkal u jejího domu v Buenos Aires. Jeho fotky můžete vidět ve fotogalerii. Naty nechala přetřít grafity, které poslední roky ničily zítku u domu, kde bydlí s manželem a synem.




Zdroj: Arsh Aaaaaa


Nové fotky Naty s fanynkama při včerejším venkovním natáčení seriálu Entre Caníbales.




Zdroj: twitter.com/AldyAldyg12, natiemartin


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews