Včera uruguayská televize Monte Carlo TV představila televizní program na tento rok. Natalia Oreiro se akce, která se vysílala živě, zúčastnila, aby představila seriál Entre caníbales, který se začne brzy vysílat na koprodukční televizi Monte Carlo. Naty zazářila v červených šatech od Las Oreiro a mluvila o Rusku, Divokém andělovi, příběhu a své roli v telenovele Entre Caníbales, který se právě natáčí s režisérem Juanem José Campanella.






Zdroj: twitter.com, telenocheonline.com, nataliaoreiropolonia.com, TV show


Fotky ruských fanynek, které se s Natalii setkaly včera večer u jejího domu v Buenos Aires.




Zdroj: marinakyzn8749


Natalia se zúčastnila výroční akce televize Telefe Todos Juntos. Natalia byla představena jako hvězda telenovely Muneca Brava a následně po boku herců Benjamína Vicuna, Joaquínem Furriel a držitelem Oscara, režisérem Juanem José Campanella představila seriál Entre Caníbales a jeho vůbec první trailer.





Trailer k seriálu Entre Caníbales, který bude mít premiéru 18. května.




Zdroj: VK Natalia Oreiro Siempre, Twitter, Xuxa, JorgeG2811


Dnes večer se koná velká oslava argentinské televize Telefe, k jejímu 25. výročí. Akce, nazvaná Todos juntos (Všichni spolu) bude velkou oslavou, plnou vzpomínek, smíchu a velkých setkání, která počítá s účastí osobností, které ponechali svou stopu v televizi Telefe. Akce se zúčastní také Natalia Oreiro, která v televizi Telefe natáčela Divokého anděla, Kachorru, El Deseo a nyní natáčí Entre Caníbales. Akce začíná ve 20 hodin (u nás v 1 ráno) představením celebrit na červeném koberci a v 21 hodin začíná samotná akce, která se bude vysílat online na stránkách Telefe.com.




Zdroj: telefe.com


Do fotogalerie byly přidány fotky ze včerejšího natáčení seriálu Entre Caníbales s Natalii a Benjamínem Vicuna.




Zdroj: twitter.com/vicunitas_Arg, Oreirista1


Několik let mi to trvalo, ale konečně můžu zveřejnit rozsáhlou, zrekonstruovanou sekci nazvanou TV shows, kde se dozvíte o spoutě televizních pořadů, které Natalia za svou kariéru poctila svou návštěvou.


La Nacion - Natalia Oreiro - Mstitelka – 22.3.2015

Mstitelka - tohle bude její role v politické detektivce, kde ztvární hlavní roli při svém návratu na TV. Kromě této role si zahraje také postavu Gildy v jednom z filmů. Mezitím vychovává svého syna, navrhuje a triumfuje v Rusku, kde je za megahvězdu. „Televizi ne“, tohle odpověděla Natalia Oreiro programovému řediteli, aniž by si byla poslechla jeho návrh, v uplynulém roce. Uruguayská herečka, která před turné v Rusku, měla před sebou filmové a divadelní projekty, neměla v úmyslu načas znovu vkročit do televizních studií...PŘEČÍST HONZŮV PŘEKLAD


Režisér Diego Suarez natočil v roce 2007 dramatický krátkometrážní film La Despedida (Rozloučení), kde si zahrála jednu z hlavních rolí i Natalia Oreiro. Po včerejší premiéře v Brně, máte možnost film, který ve vás zanechá spoustu dojmů, zhlédnout online s českými titulkami.
Film byl natočen v únoru 2007 v San Luis a v Buenos Aires.


screeny


Zdroj: Diego Suarez, NataliaOreiro.cz


První promo fotka k seriálu Entre caníbales, s Natalii Oreiro, Benjamínem Vicuňa a Joaquínem Furriel, který se právě natáčí pro televizi Telefe.




Zdroj: Telefe


Dnes se v Brně konala exkluzivní premiéra povedeného krátkometrážního filmu La Despedida, od režiséra Diega Suáreze. Premiéra, spojená se setkáním česko-slovenských fanoušků, byla doplněna i o promítání slovenského koncertu Natalie Oreiro z roku 2001. Děkujeme všem zúčastněným za velmi příjemné setkání!

Zítra se koná světová online premiéra filmu La Despedida.




<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews