18. února se polští ruští fanoušci setkali s Natalii u jejího domu v Palermu. Pršelo, tak je pozvala ke dveřím, kam zanedlouho přišel zvědavý Merlín a ptal se, co tam dělají. Fanoušci dali Merlínovi dárky a ten poděkoval rusky, jak lze vidět na videu níže. Natalia jim řekla o telenovele Ariana/Entre Caníbales, že prý: "Budeme muset plakat," varovala.




Zdroj: Natalia Oreiro Siempre


Argentinský server RatingCero napsal, že telenovela Ariana bude nazvaná Entre caníbales (Mezi kanibaly).
Včera byla Natalia vyfocena na letišti při odletu do Montevidea. Odpoledne pak byla viděna v Punta del Este.




Zdroj: ratingcero.com, FB Aerolíneas Argentinas, sebaturcatti


Včera Natalia fotila promo fotky k telenovele Ariana, která se bude natáčet od 2. března po dobu 9 měsíců a bude se vysílat 4 dny v týdnu.
Stále se pracuje na dokumentu o turné Nasha Natasha, měl by mít premiéru na konci června nebo začátkem července. V dokumentu budou i scény z Nataliiných předchozích návštěv Ruska, kombinované s nádechem Uruguaye a samotného Ruska. Natalia potvrdila, že dokument vyjde na DVD.
Vzhledem k pracovním povinnostem v tomto roce Natalia odložila nové album na rok 2016. Album bude obsahovat písně ve španělštině a 3 v ruštině.
Na konci roku začne natáčení filmu Gilda a Oreiro popřela, že by měla mít koncert na akci Fiesta Plop v Argentině.

Zdroj: Natalia Oreiro Polonia


Fotky z průběhu focení promo fotek k aktuální kolekci Las Oreiro, které probíhalo na konci prosince, byly přidány do fotogalerie.




Zdroj: Las Oreiro


Další promo fotky s Natalii pro aktuální kolekci oblečení značky Las Oreiro.




Zdroj: Las Oreiro


Pár nezveřejněných fotek Natalie z první návštěvy naší země byly přidány do fotogalerie.




Zdroj: jordannkotb335, Eva Šmejkalová


Paparazzi – Natalia Oreiro: „Jak snáším mateřství? Tak, jak se dá!“ – 30.1.2015

I když herečka nezanedbává výchovu Atahualpy (dítě nechce, aby mu říkali Merlín), neopovrhuje ani prací: začala točit s Benjamínem Vicuna, seriál, který režíruje Juan José Campanella. Je skalní příznivkyně momentálního tureckého seriálu, brání tak cizí produkce. Natalia Oreiro si stěžuje. No tak dobře, stěžovat si, je něco, co děláme všichni. Někdo více, někdo méně. Ale tahle Uruguayka od narození (stále více jí zaniká ze slov poslední hláska „ta“ , což je hodně uruguayské) poukazuje na to...PŘEČÍST PŘEKLAD OD HONZY


Byla přidána nová sekce o krátkometrážním filmu 100 Años de Cine Argentino a nová sbírka byla doplněna do sekce Sbírky fanoušků.


Na stránku byla přidána nová, obsáhlá sekce. Najde ji někdo z vás? Fanoušek Mac ji našel, jedná se o sekci k turné Nasha Natasha Tour 2014, kterou skvěle sepsal Mathew.




Fanoušci z Polska se včera setkali s Natalii a Merlínem u jejího domu v Palermu v Buenos Aires. Zde je pozdrav pro polské fanoušky.




Zdroj: nataliaoreiropolonia.com


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews