Syn Natalie Oreiro a Ricarda Mollo, Atahualpa Merlín dnes slaví 3. narozeniny! Vše nejlepší!!




Clarin - Natalia Oreiro – Vrací se kvůli pomstě - 23.1.2015

Bude točit příběh, který zrežíruje Campanella pro Telefe, kde ztvární oběť s touhou po pomstě.
Poté, co se vrátila z turné Nasha Natasha Tour, s kterou vystoupila v mnoha východoevropských městech, a která trvala skoro celý prosinec, si Natalia Oreiro vzala trochu volna a znovu se vrací do argentinského kruhu. Herečka započala tuto středu... PŘEČÍST HONZŮV PŘEKLAD


Natalia Oreiro: "Mám spoustu adrenalinu na projekty tohoto roku 2015."

Herečka, která se nedávno vrátila z velkého hudebního turné po Rusku, jela do Pinamar, aby se zúčastnila prezentace značky Terma a mluvila s Todo Verano o svých očekáváních pro rok 2015. "Měla jsem rok 2014 trochu klidnější. Myslím, že každý rok je jiný a pro tento, co začíná, mám spoustu adrenalinu na projekty, které přijdou, jeden z nich s Campanellou," řekla.
Zanedlouho bude herečka hrát v telenovele/seriálu režírovaném Juanem José Campanella, který se bude vysílat každý večer na Telefe. "Je to můj debut v televizním dramatu, protože jsem pro televizi dělala vždy komedie. Je to příběh o ženě, která je obětí silného zážitku a po 20 letech se vrací, aby se pomstila," vysvětluje. V osobním životě se Natalia nachází ve šťastném, vzrušujícím rodinném období s hudebníkem Ricardem Mollo a synem Merlínem. "Vždy se hodně doprovázíme a máme trpělivost s prací, zejména on má se mnou hodně trpělivosti, haha," vtipkuje.
Další projekt, který má na rok 2015 bude natáčení filmu o Gildě. "Začneme poslední měsíce v roce, jsem natěšená, protože se mi Gilda jako umělkyně vždy líbila."
Mezitím také pomáhá řidit módní značku, kterou má se svou sestrou Las Oreiro. "Po 4 letech se vrátím a budu znovu tváří značky pro zimní kolekci," říká Natalia a dodává: "Líbí se mi, že trendy jsou nyní uvolněnější, dívky se tolik neproducírují jako dříve a v létě je tím pádem více přirozenosti."

Source: todoverano.com


Natalia Oreiro se včera zúčastnila nějakého projektu v hotelu Sheraton v Buenos Aires.




Zdroj: ciclosbsas


Natalia Oreiro bude mít rok 2015 plný práce: vrátí se k filmu a do televize.
Ariana je jméno postavy, kterou si zahraje, pod režii Juana José Campanella, v příští telenovele televize Telefe. Bude mstitelkou, která se bude snažit zničit ty, kteří ji způsobili v minulosti bolest a bude hrát s Benjamínem Vicuna. Natáčení začne druhý týden v únoru.
Bude také hrát slavnou Gildu ve filmu režírovaném Lorenou Muñoz. Fanoušci jsou nedočkaví z výsledku, který bude mít premiéru v roce 2016.
Aby toho nebylo málo, Natalia se také převtělí do patriotky Alto Perú, Juany Azurduy v biografickém filmu. Bude režírovaný Benjamínem Avila, se kterým pracovala ve filmu Infancia Clandestina.

Zdroj: fashiontvla.com


Natalia Oreiro se dnes odpoledne zúčastnila prezentace pěstování bylin a produktů značky Terma přímo na pláži ve městě Pinamar v Argentině.






Zdroj: Aloagencia, Terma Argentina, Twitter, Mauricio Fuentebuena PH


První fotky tohoto roku od ruských fanoušků, kteří se včera s Natalii setkali v Buenos Aires.




Zdroj: milovidnaya, saymamahello


Příští pondělí, 12. ledna ve 23:00 začíná ruská televize Домашний vysílat 1. řadu seriálu Temný Anděl (Lynch).
V březnu by mělo začít natáčení telenovely Ariana o lásce a pomstě, ve které si zahraje hlavní roli Natalia Oreiro a Benjamin Vicuña. Na obrazovky argentinské televize Telefe by se měla dostat v dubnu-květnu.

ZAKTUALIZOVÁNO:
Ariana bude politický thriller se 120-140 díly.

Zdroj: domashniy.ru, telefenow.blogspot.com.ar, laubfal.com


Nataliino vystoupení s písní Cambio dolor na silvestrovské show na ruském kanálu 1.




Zdroj: L@vdi


V roce 2014 Natalia natočila několik reklam pro společnost Anda, Sedal, San Roque či Terma a jako velvyslankyně Unicefu pro řeku La Plata také několik spotů a zúčastnila se charitativních pořadů Un sol para los chicos a Domingo Amigo. Na konci února odletěla s rodinou na dovolenou do USA a následně v Paraguayi a Uruguayi propagovala kampaň Sedalu. V dubnu také na pár dní odletěla do Panamy na předávání filmových cen a poté do Ruska, aby vystoupila na hudební akci Super Diskotéka 90x. Na své narozeniny dostala krásný dárek, cenu za Nejlepší komediální herečku za roli v telenovele Solamente vos. Byla také oceněna jako Nejlepší herečka za svůj výkon ve filmu Wakolda na cenách Condor de Plata. V červnu cestovala do Německa, aby natočila reklamu pro Palette Schwarzkopf, určenou pro Rusko. V listopadu natočila nový videoklip s Facundem Arana se vydala na své největší koncertní turné, nazvané Nasha Natasha Tour 2014, kdy po Rusku a Bělorusku odzpívala 16 koncertů. V Rusku byla 37 dní a na části turné byla doprovázena sestrou, manželem a synem. Vánoční svátky strávila v Buenos Aires a na Nový rok je s rodinou v Uruguayi.

Na rok 2015 Natalia plánuje natočit film o životě zpěvačky Gildy, také film o hrdince Juaně Azurduy, možná se vrátí do televize s novou telenovelou pro Telefe, plánuje nahrát novou desku a na konci roku se možná opět vydá na turné.

V minulém roce bylo na stránku přidáno 328 aktualit. Fotogalerie byla doplněna o 9 000 fotek, nyní jich obsahuje téměř 55 000. Seznam Nataliiných aktivit za minulý rok najdete v sekci Naty v datech, Novinky a aktuality byly přesunuty do archívu.




<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews