Na Youtube se objevilo vzácné staré video z roku 1997, kdy Natalia se svou sestrou Adrianou navštívila školu Cervantes v Montevideu a odpovídala na otázky přítomných studentů a vyučujících.






Zdroj: Damian M


Včera se u Naty doma konalo setkání žen, které pracovaly na seriálu Entre Caníbales. Na nových fotkách ve fotogalerii můžete vidět, že má Naty zlomenou ruku. Minulou sobotu byla ošetřena v Montevideu po pádu z kola. Přejeme jí brzké uzdravení!!




Do fotogalerie byla přidána i fotka ze začátku týdne, kdy se Naty s Ricardem vraceli do Buenos Aires. Na fotce jde vidět, že už má Naty sádru na ruce.




Zdroj: Liliana Cuomo, intrusosoficial


Argentinská média nepřestávají psát o tom, že se Natalia Oreiro rozešla s manželem kvůli romanci s hercem Benjamínen Vicuña (Entre Caníbales), který se měl rozejít se svou ženou Pampitou. Natalia se médiím vyhýbala a užívala si dovolenou se synem a Ricardem v Buzios v Brazílii. Nyní promluvila pro časopis Caras: "To o krizi je úplná lež. Nerozešli jsme se." řekla předtím, než vyprávěla o tom, že se připravuje na cestu na Nový Zéland, kde zrovna pobývá Martín Sastre, aby dokončila tvorbu dokumentu, natočeném v Rusku.

Zdroj: Caras


Video s Naty během pózování na promo fotky k aktuální kolekci Las Oreiro, Passion Fruits. Focení se konalo letos v červnu.




Zdroj: instagram.com/lasoreirooficial


Natalia se dnes v Montevideu zúčastnila Dne proti zneužívání alkoholu v Palacio Legislativo, kde četla prohlášení před školáky a synem Merlínem Atahualpou, kterého vzala s sebou.







Zdroj: subrayado.com.uy, twitter, SCpresidenciauy, Veronica Alonso


Exkluzivní pozdrav od Natalie pro Českou republiku a Slovensko! Díky Niky!!

Ahoj všichni z České republiky a Slovenska!
Jak se máte? To jsem já! Natalia!
Posílám velkou pusu, chybíte mi!





Zdroj: NataliaOreiro.cz


Před dvěma týdny Natalia zvolila leteckou společnost Copa Airlines, aby si odletěla na pět dní odpočinout na Jamajku. Byla doprovázena svou kamarádkou Valerii Lorca a v letadle se setkala s uruguayskou moderátorkou pořadu Twister, Flavii Pintos, v jejiž pořadu byly zveřejněny fotky z Nataliiné dovolené.




Zdroj: carasycaretas.com.uy


V úterý 13. října bude film Wakolda dvakrát promítán v rámci Týdne hispánské kultury v Plzni. Film Wakolda vypráví o činnosti Josefa Mengeleho v Patagonii, Natalia si zahrála ve filmu roli, ve které velkou část mluvila německy.




Zdroj: cskv.cz


Do fotogalerie byly přídány promo fotky z nejslavnější telenovely, ve které si Natalia zahrála, Muñeca Brava (Divoký anděl) z roku 1998. Telenovela je vysílána každý den na české stanici Relax.




Jak teď vypadá místo, kde se telenovela natáčela se můžete podívat díky fanynce Nikči.




Zdroj: NataliaOreiro.cz


Je možné, že i přes zrušené koncertní turné Fiesta Tour 2015 se Natalia letos do Ruska vrátí a to, aby již potřetí vystoupila na hudební akci Super Diskotéka 90x 21. listopadu v Petrohradu.

Aktualizováno:
Nataliina účast na Super Diskotéce je potvrzena!




Zdroj: Vk.com


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews