Natalia Oreiro je na titulce časopisu La Garganta Poderosa. Pouze 3 měsíce po medializovaném protestu Ni una menos proti násilí na ženách, nyní křičíme za to samé, aniž bychom ustoupili. Bylo zabito dalších 40 žen.
Fotky s Natalii byly foceny 28. srpna a znázorňují tří-měsíční kalendář, se dny, kdy byla zabita nějaká žena.




Natalia emotivně mluvila o násilí, které je v Argentině často páchané na ženách. "Člověk, který tě miluje, tě nemůže urážet, nemůže tě bít. Ty jsi volný, všichni jsme svobodní a máme právo si vybrat s kým chceme být, kde chceme být, kdy máme chuť se milovat, jak se chceme obléci, jak chceme mluvit, jakou hudbu chceme poslouchat, od největších maličkostí... Navíc ty jsi majitel své hlavy, svého těla, tvé lásky," řekla Natalia v rozhovoru.




Zdroj: facebook.com/pages/La-Garganta-Poderosa, DR - Alternativo


Seriál plný napětí, Entre Caníbales se blíží ke konci a zbývají už jen tři díly. Jedna důležitá scéna s českými titulky z 57. dílu:




Rumbos – Natalia Oreiro: „Líbilo by se mi být více mysteriózní, asi jako herečka z dvacátých let.“ – 21.8.2015

Zimní odpoledne, u svačiny v domě Natalie Oreiro. Povídám si už hodně dlouho a bez přestávky s jednou z vlivných hereček naší nedávné historie. V těchto dnech se potápí do hlubin temnoty své postavy v seriálu Entre caníbales (Mezi násilníky), ale ve skrytu duše sní o skvělém životě na venkově, bez sociálních sítí, vibrujících mobilů, a o tom, že si odpočine od pohledů druhých.
Bez přestávek a bez tiskových agentů kolem...PŘEČÍST PŘEKLAD OD HONZY


V sobotu se skupina Divididos v čele s Ricardem Mollo, manželem Natalie, představila na koncertě ve vyprodaném Luna Parku, Buenos Aires a na pódiu se opět objevil i malý rocker, Merlín Atahualpa. Koncert sledovala z publika i Natalia.




Zdroj: infobae.com


Společnost Terma, vyrábějící nápoje, pořádá novou soutěž o peněžní výhru, na kterou použila dříve nezvěřejněné fotky s Naty.




Zdroj: promoterma.com.ar


Video z večírku produkční společnosti 100 Baires k oslavě dotočení seriálu a Entre Caníbales ve kterém Natalia Oreiro a tým seriálu zpívají a tančí na píseň zpěvačky Kariny.




A video s karoake songu Tu Veneno.




Zdroj: Gonzalo Salvador, Karaokeando


Ve čtvrtek 3. září bylo ukončeno natáčení seriálu Entre Caníbales a natočeny poslední scény. Režisér Juan José Campanella se se svým týmem vyfotil.




Zdroj: twitter.com/juancampanella, dannypardo, EugeRoulet


Natalia s manželem Ricardem a synem Atahualpou byli viděni v neděli ve čtvrti Vincente López v Buenos Aires. Přijeli na kole a užili si přestavení pro děti od pouličního umělce.




Zdroj: www.bigbangnews.com


Natalia se sestrou Adrianou dnes představila novou kolekci značky Las Oreiro, nazvanou Passion Fruits (Plody vášně) pro jaro-léto 2015/2016 v nákupním centru Paseo Alcorta v Buenos Aires.




Zdroj: Twitter, Instagram, Claudia Sanchez, ciudad.com


Fotky argentinských fanynek s Natalii ze včerejška v zákulisí natáčení seriálu Entre Caníbales, jehož vysílání se již blíží ke konci.




Zdroj: Twitter, Juli Chamorro, Vicky_VdS_


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews