Video s Natalii a synem Merlínem Atahualpou mezi natáčením Entre Caníbales.




Zdroj: Chucho Fernandez


Přečtěte si, jaké bylo setkání českých fanynek Terky a Kris s Natalii při natáčení seriálu Entre Caníbales v sekci Příběhy fanoušků. Fotky ze setkání jsou v galerii!





Podle nejnovějších zpráv by si Natalia Oreiro měla zahrát ve filmu o uruguayské básnířce Juaně de Ibarbourou, pod režií Marcose Carnevale. Ve filmu, který se objeví v kinech v roce 2017 by měla hrát i Norma Aleandro a Leonardo Sbaraglia. Ve filmu natočeném podle knihy "Al encuentro de las Tres Marías" o životě Ibarbourou by Natalia měla hrát básnířku v jejich mladých letech, Norma Aleandro v pozdějších letech, kde se bude vyprávět o životě Juany, která trpěla při domácím násilí pacháném nejdříve jejím manželem a poté synem, o závislosti na morfinu a o obrovském ekonomickém strádání.

Zdroj: escribiendocine.com


Natalia se dnes neúčastní charitavního maratonu Domingo Amigo organizace Peluffo Giguens, protože dnes natáčí poslední díly seriálu Entre Caníbales. Natočila alespoň video, kde všechny zdraví, žádá o spolupráci s organizací a slibuje, že navštíví Hogar La Campana, kde bydlí děti s rakovinou, o které se nadace stará.




Zdroj: nataliaoreiro.cz


Děkujeme dalším českým fanynkám, které za Natalii přiletěly do Buenos Aires, aby jí ukázaly, že ji v České republice stále máme rádi. Brzy další exkluzivní fotky!




Zdroj: nataliaoreiro.cz


Včera ve 21:30 Natalia navštívila módní přehlídku značky Luciano Marra v rámci agentinského týdne módy v hotelu Sheraton. Natalia momentálně natáčí poslední díly emotivního seriálu Entre Caníbales.




Zdroj: arfashionweek, axelneric, Twitter, Instagram, fashiontvla.com


Do fotogalerie byly doplněny fotky Natalie jako Marilyn Monroe pro aktuální číslo argentinského časopisu Miradas.




Zdroj: instagram.com/jazmincalcarami_agency, machadito1, Miriam Caputo


La Casa del Teatro je nezisková organizace, která ubytovává a chrání herce a herečky v jejich stáří. 22. září ve 21 hodin se bude konat první solidární gala večer v hotelu Alvear, k získání prostředků pro udržení tohoto projektu a Natalia Oreiro bude přítomná. V následujících videích zve ke spolupráci.




Zdroj: facebook.com/pages/La-Casa-del-Teatro


Fotky od české fanynky Niky, která se včera dostala na natáčení seriálu Entre Caníbales si můžete prohlédnout ve fotogalerii!




Zdroj: Niky


Od 12. září bude česká televize Relax Pohoda vysílat telenovelu Kachorra (2002) s Natalii Oreiro a Pablem Rago v hlavních rolích.




Zdroj: dj.koala pro NataliaOreiro.cz


<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>

Content Management Powered by CuteNews