Naty včera pózovala pro nové promo fotky brýlí značky Las Oreiro a na Instagram sdílela fotky, na kterých se učí scénář k dalšímu filmu, který bude brzy natáčet.
Bude se zřejmě jednat o některý z těchto plánovaných filmů: Dopis Dědu Mrázovi, La mujer de la fila, El rosario de los Andes nebo Irremediable.




Zdroj: luligemelli, brunoilusorio, nataliaoreirosoy


Letos to bude 26 let od premiéry světoznámé telenovely Muñeca brava (Divoký anděl), která proslavila Natalii v mnoha zemích světa.

V nové sekci Zajímavosti z Divokého anděla si můžete přečíst a připomenout spoustu faktů a do fotogalerie jsem nahrála fotky z natáčení telenovely (1998-1999). Nikde jinde na internetu je takto setřizené a kompletní nenajdete, tak snad vám to udělá radost.




Doplněny byly i promo fotky a plakáty.




A tady máte pohromadě videa z natáčení telenovely.




Jestli jsou nějaké fotky, které byste chtěli doplnit do fotogalerie, dejte vědět do komentářů.


Dnes má v kinech po celém Rusku a Bělorusku premiéru film Láska až do konce - Casi Muerta. Film bude promítán s ruským dabingem.
My se brzy dočkáme českého dabingu tohoto filmu!






Zdroj: VK


Natáčení filmu Campamento con mamá je u konce. Natáčelo se v Buenos Aires a v Tandil 7 týdnů.




Podle ruských zdrojů by Natalia měla v březnu odletět do Ruska, aby si zahrála roli ve filmu Dopis Dědu Mrázovi, který se právě natáčí.
Film vypráví příběh 40letého muže, kterému se nečekaně plní dětské sny. Malý syn hlavního hrdiny v příběhu najde neodeslané dopisy Dědu Mrázovi, které napsal jeho otec v 90. letech, a vloží je do schránky...

Seriály Santa Evita a Iosi el espía arrepentido se budou vysílat na argentinské televizi El Trece.

Zdroj: yago__torres, historicoalmacenvulcano


Jelikož Natalia v těchto týdnech natáčí film Campamento con mamá, které potrvá až do poloviny února, nebude moderovat třetí řadu pěvecké soutěže La Voz Uruguay, jejiž natáčení začíná 1. února. Nahradí ji uruguayská moderátorka Noelia Etcheverry.
Film Campamento con mamá se natáčí v Buenos Aires a v Tandilu.

Natalia už nazpívala novou píseň s producentem Alejandro Sergi pro film Campamento con mamá.




Dnes slaví své 12. narozeniny syn Natalie, Merlín Atahualpa.

Zdroj: elpais.com.uy


Ode dneška je dostupná telenovela Divoký anděl na Netflixu v Argentině, Chile, Brazílii, Ekvádoru a ve fotogalerii se můžete podívat na dříve nezveřejněné fotky z natáčení z roku 1998.




Zdroj: Gente


Dnes v Argentině začalo natáčení filmu Campamento con mamá (Kempování s mámou), v hlavní roli s Natalii Oreiro, pod režií Martino Zaidelis (Re Loca).
Ve filmu si zahraje např. i Guillermo Francella, Andrea Frigerio, Pablo Rago a je natáčen pro Netflix.
Natalia pro film nazpívá novou píseň.




Zdroj: nataliaoreirosoy


1.1.2024 - Komentáře (12)
Vítejte v roce 2024 na největší intrnetové stránce o Natalii Oreiro! Podívejme se spolu na to, jaký byl rok 2023 pro Natalii, která opět nazahálela.

Začátek roku strávila Natalia na dovolené v rodné Uruguayi. V únoru byl představen duet s cumbia kapelou La Delio Valdez nazvaný Cumbia de los dos i s videoklipem. Koncem března začalo natáčení druhé edice pěvecké soutěže La Voz Uruguay, díky kterému strávila dlouhý čas v Montevideu a opět si užila pozici moderátorky. O měsíc později přiletěla do Madridu, aby se zúčastnila cen Premios Platino, kde byla nominovaná v kategorii nejlepší herečka za seriál Santa Evita. Získala cenu publika. Po návratu opět natáčela La Voz Uruguay a také dokument o životě Manuela Ugarteho, který měl premiéru v prosinci.

46. narozeniny strávila s manželem a synem u vodopádů Iguazu a o pár dnů později byla přítomná na předávání cen Cóndor de Plata v Buenos Aires, kde byla nominovaná za film Las Rojas, který byl v říjnu vysílán v češtině na stanici AMC. Nezanevřela ani na organizace, které každý rok podporuje jako Unicef či Peluffo Giguens. V červnu se zúčastnila charitativní akce Juntos por la Infancia v Montevideu a navštívila s Unicefem Centro Cultural Eduardo Galeano v Paraná, Argentina. Vystoupila jako speciální host s La Delio Valdez v Luna Parku a koncem měsíce poskytla spoustu rozhovorů v Argentině i Uruguayi k premiéře filmu Casi Muerta, která se konala 6. července.
Nově se stala tváří značek Lager a MercadoLibre a jako každý rok se objevila v několika reklamách a akcích společnosti Anda a nafotila fotky i pro Las Oreiro.
V srpnu strávila soukromě pár dní v New Yorku a 31. srpna vystoupila v Antel Aréně v Montevideu s kapelou Cumbia club.
V září měl premiéru film Casi Muerta na HBO Max Latinoamérica a byl velmi úspěšný.
V říjnu Naty natáčela několik živých přenosů pro La Voz Uruguay, který skončil finálem 16. října. 27. října byl film Casi Muerta promitán v Praze na festivale Cine Argentino a v ten stejný den měla premiéru druhá řada seriálu Iosi, el espía arrepentido na Amazon Prime Video.
V listopadu Naty potěšila spoustu fanoušků, když vystoupila se třemi písněmi na pride pochodu Marcha de Orgullo v Buenos Aires. Překvapením bylo, když se v listopadu objevila na soukromé akci v Dubaji, kde vystoupila se svými nejznámějšími hity. Ještě v listopadu stihla zazářit na červeném koberci cen Emmy v New Yorku, kde byl nominován seriál Iosi, el espía arrepentido a na konci měsíce začala natáčet film Porque soy Grande od Marie Laury Berch.
Na začátku prosince získala cenu Martín Fierro de la Moda 2023 a oddala své kamarády na pláži v Uruguayi. V polovině prosince skončilo natáčení filmu Porque soy grande a pak si užívala zasloužené volno se svou rodinou.

V lednu 2024 Natalia začne natáčet film Campamento con mamá.

Až zas někdo řekne "ta Oreiro nic nedělá, po ní se už slehla zem", tak je nasměrujte sem, aby věděli, že Naty je stále hodně aktivní! :)

Mějte krásný začátek nového roku!




Natalia dnes na sociální síti VK popřála rusky fanouškům šťastný nový rok.




Zdroj: vk.com/nataliaoreiro


Film La Noche Magica (Kouzelná noc) z roku 2020 se objevil na kanálu VAPET na Youtube s českým dabingem. Po filmu Las Rojas, který byl letos nadabován, si můžeme užít další film s Natalii, který nadabovala oblíbená Ivana Andrlová.




Od 17. ledna 2024 bude telenovela Muneca Brava dostupná na platformě Netflix, ale pouze pro Argentinu (Latinskou Ameriku).

Zdroj: VAPET, Javi Ponzo


Content Management Powered by CuteNews
SHOW ARCHIVE OF NEWS

© Copyright - www.nataliaoreiro.cz
Don't copy without permission!