18.4.2024 - Komentáře (2)
Naty si splnila další ze svých snů. Podívala se do Japonska, i se svým synem. Své dojmy a krásné fotky sdílela na svém Instagramu.

Na co ze svých cest vzpomínáte nejraději?
A priori bych si myslela, že "to", co jsem chtěla tolik poznat: kulturu, krajinu.
Vždycky jsem ráda cestoval a poznávala různé zahrady a architektury.
Ale to, co mi nakonec zůstalo v paměti, jsou lidé.
Cestovat do Japonska byl můj sen.
Fascinace, kterou ve mně vyvolávaly jejich zahrady, byla obrovská.
Poznat ho na jaře, s jeho sakurami 🌸 byla pro mě velká výzva, obtížná, protože kvetou necelý týden v roce a podle počasí se termín hodně mění.
Spáž v rjokanu, cestovat vlakem do hor, procházet se po starobylých vesnicích, ponořit se do jejich životní filozofie, kouzelné chvíle.
Objevila jsem neuvěřitelnou zemi, ale nejkrásnější jsou bezesporu její lidé, tak milí, zdvořilí a usměvaví.
Ohromilo mě to.

Kapitola sama pro sebe.
V jednom z mnoha vlaků, kterými jsem cestovala, jsem si ve vagonu zapomněla telefon a díky jejich organizovanosti a mimořádné laskavosti se mi ho podařilo získat zpět.
Ale byl tam někdo zvláštní, kdo mluvil japonsky, ale je Angličan.
Děkuji @janelunzer za to, že jsi anděl, že jsi mě podržela a pomohla mi.
Empatie nezná hranic.








Zdroj: nataliaoreirosoy


17.4.2024 - Komentáře (1)
Mathew sepsal nové informace k filmům, ve kterých si Naty zahrála. Zde je nová sekce o posledním vydaném filmu Casi Muerta, který již byl promítán i v Praze a brzy bychom se měli dočkat českého dabingu.





15.4.2024 - Komentáře (6)
První konkrétnější informace a fotky z natáčení filmu Dopis Dědu Mrázovi, který Naty natáčela nyní v březnu a dubnu v Rusku. Server starhit.ru odtajnil spoustu zajímavostí.




Veškerá práce s Oreiro byla na žádost managementu Natalie přísně utajována. (pozn. ve skutečnosti zákaz vydali tvůrci filmu, nikoliv tým Natalie) Do dnešního data nebyly na internetu žádné fotky ani videa, žádné rozhovory ani komentáře, dokonce i místa natáčení v obou hlavních městech byla utajována, aby nebyly vyprovokované početné skupiny fanoušky. Každý z účastníků procesu navíc podepsal přísnou smlouvu o mlčenlivosti o jakýchkoli podrobnostech.

„Proces schvalování Natalie pro tuto roli byl dlouhý: začali jsme komunikovat ve fázi žádosti se stručným popisem konceptu a poslali jsme ho do Argentiny. Původně souhlasila, ale řekla, že chce vidět scénář. Muselo to být speciálně přeloženo do španělštiny, protože Oreiro mluví pouze španělsky,“ řekla StarHitu producentka filmu Lika Blanc. — "A pak jsme koordinovali příjezd. Kvůli pandemii byly smluvní závazky odloženy a hledání času bylo dlouhé a bolestivé. Natalia mimo jiné upřesnila, kdo budou její filmoví partneři. Mimochodem, měli jsme předobsazené herce, tým, který nyní vidíte není původně vysněný. Hledali více typových umělců. Natalia se účastnila také čtení přes Zoom, komunikovala jak s kreativním producentem, tak s režisérem. Než jsme začali natáčet, uplynuly téměř čtyři roky.“

Šestačtyřicetiletá uruguayská kráska strávila v Rusku téměř měsíc - odletěla do Petrohradu, odkud se hned vydala do Karelské Ruskealy. Tam byla Oreiro ubytována v resortu Black Stones, v obrovské dvoupatrové chatě. Vzhledem k tomu, že místo bylo původně zamýšleno jako lovecká základna, všechny dřevěné domy jsou zevnitř hojně potaženy kůžemi a vycpanými zvířaty. Natalia je mnoho let vegetariánkou a aktivistkou za zvířecí práva, takže aby se cítila pohodlně, byli z jejího ubytování odstraněni všichni medvědi, tetřívci, vlci, jeleni a další trofeje.

Hvězda byla obsloužena místní kuchyní s ohledem na její přání. Podle slov Liky Blank Natalia ruská jídla velmi dobře zná, „ne nadarmo má ruský pas a obecně je to „naše Nataša“. Jediný zvláštní požadavek, který herečka měla, byl taneční sál, ale to, jak se pak ukázalo, bylo oprávněné. Nejprve se vyklidilo místo ve sportovním klubu – vyneslo se veškeré cvičební náčiní, a pak Natalia potvrdila, že je v jejím ubytování dost místa na zkoušky a cvičení.

„Ve filmu má tři taneční čísla. A sál byl potřeba právě pro přípravu na natáčení. Původně měla Natalia předvést onen legendární song Cambio dolor, ale v průběhu práce jsme si uvědomili, že jelikož je to „naše Nataša“, je potřeba i něco jiného. Druhá hudební skladba filmu je „Strop je ledový, dveře vrzají“ a Oreiro bude poprvé zpívat rusky,“ sdělil producent projektu StarHit.

Přímo v lese na hoře byl zřízen obrovský filmový tábor se všemi doprovodnými věcmi: make-up vozy a improvizované bufety. Aby se Natalia dostala k táboru, musela stejně jako běžní ruští herci jako Ivan Okhlobystin a Kristina Asmus zdolat 100–150 schodů takzvanou stezkou zdraví. Celebrita také mluví všechny repliky ve filmu rusky, takže strávila spoustu času učením se textu a zkoušením. Herečka s kolegy na place komunikovala s pomocí překladatelky.

„Práce byla skvělá, zábavná, je to skvělá profesionálka s šarmem a charismatem,“ říká Lika Blank. — "Natalia se naučila nejen svou roli, ale celý scénář! Znala text naprosto všech postav. Když jeden z našich umělců zapomněl slova, dokonce je pobízela. V zákulisí se Oreiro dočkala mnoha komplimentů – vypadá skvěle, perfektně rozumí ruské řeči, na každého se usmívá, reaguje jednotlivými slovy a poznámkami. Já jsem si zase rozšířila slovní zásobu o španělské nadávky, protože producent na place musí nadávat.“

Mezi záběry herečka probírala nejen nádherné krajiny, ve kterých se náhodou ocitla, ale také budoucí premiéru. A přestože se bude konat až příští rok, Natalia jako správná žena už vybírá šaty, ve kterých se po červeném koberci projde. StarHit zaslechl, že Oreiro požádala o outfit od jednoho z ruských módních návrhářů – ve zlaté nebo stříbrné barvě. Hodlá se sama podívat na náčrtky a možná i přiletět na zkoušku. Mimochodem, v jedné ze scén „Dopis Santa Clausovi“ se umělkyně objeví v kostýmu Sněhurky, který rovněž vyrobili naši návrháři.

Na natáčení v Karelském lese se uruguayská hvězda objevila v ruské čepici s klapkami na uši, teplé červené bundě, džínách a bílých botách. Na všechny se usmála, mávla rukou a pozdravila rusky: „Priviet“. Všimněme si, jak disciplinovaně dorazila Oreiro na požadované místo - půl hodiny před okamžikem, kdy měla přijít na natáčecí místo. Celou tu dobu vesele něco probírala s producentem filmu a asistenty režie a trpělivě čekala na příkaz.

Herečku doprovázela asistentka, překladatelka ze španělštiny do ruštiny a jeden bodyguard, který nezasahoval do její komunikace se všemi účastníky natáčení. Natalia se před nikým neskrývala, neodvracela se, ale naopak si s radostí fotila selfie s těmi, kteří je chtěli, a odpovídala na četné komplimenty. "Vypadáš tak skvěle, nádherně!" - "Díky a ty taky."

Hvězda během této návštěvy neměla dostatek času na to, aby si prohlédla památky obou hlavních měst, a sama se nechtěla rozptylovat od tvůrčího procesu.

„Natalia dokázala jet pouze vlakem Ruskeala Express ze Sartavaly do Ruskealy. Ona má vlaky moc ráda, její syn je miluje, tak když viděla fotku v hotelu, rozzářila se a požádala, aby ji odvezli na nádraží. Pokud jde o suvenýry, Oreiro je velkým fanouškem zhostovských táců a do Argentiny je vozí ve velkém,“ uzavřela s úsměvem producentka.




Server Tass.Ru uvedl k zápletce filmu a natáčení:
Podle zápletky se dětská přání, představy a obavy právníka Pjotra Bezuglova stanou skutečností poté, co jeho syn našel otcovy dopisy pro Dědu Mráze a vhodil je do novoroční schránky. Postava Oreiro je splněným snem malého Péti, který se chtěl oženit s hvězdou seriálu Divoký anděl. Náhle se ocitá v Bezuglově domácnosti jako "manželka" této postavy a umí skvěle rusky. "Je to jako bych byla Ruska. Moje hrdinka se objeví v jeho domě a tvrdí, že jsou manželé," citovala Nataliina slova tisková agentura. Na čež on odpoví: "Nikdy jsem si tě nevzal". "Je v ní něco ze mě. Abyste ji však pocítili, musíte věřit v magii", ukončila Natalia.

Spolu s dalšími postavami bude muset herečka při hledání poštovní schránky projít mnoha dobrodružstvími: proběhnout továrnou, letět v minivanu na horkovzdušném balónu, toulat se v zasněženém lese, sestoupit do jeskyně a samozřejmě: vystoupit na jevišti oblečená jako Sněhurka.

Herečka přiznala, že na ni zapůsobil rozsah projektu - velké množství animovaných postav, kaskadérských kousků a speciálních efektů. Tisková zpráva uvedla, že Oreiro se musela naučit nazpaměť spoustu textu v ruštině, potíže byly i s výslovností, ale všechny repliky úspěšně zvládla.

V jedné z epizod se Oreiro objevuje v podobě Sněhurky. "Od té doby, co jsem přijela do Ruska, mi hodně vyprávěli o dědu Mrázovi a jeho vnučce. Vždycky jsem si představovala sama sebe v jejím oblečku a ve filmu se mi to podařilo - mám z toho velkou radost," řekla herečka.

„Diváci filmu najdou veselou, komickou, sebeironickou, fantasticky cool Natalii Oreiro. Jsme hrdí, že jsme ji mohli přivést na natáčení do Ruska. Pro tuzemský filmový průmysl je to skutečně velká událost. Hvězda světového formátu, symbol doby, zde strávila celý měsíc. Navíc se to netočilo někde v moskevském studiu, ale v karelských lesích a jeskyních.“ řekl generální producent pro gorkyfilm.ru.

Film bude uveden na velká plátna během zimních prázdnin 2025/2026.


Naty při pobytu v Rusku neměla dovolené setkávat se s fanoušky, už vůbec ne se s nimi fotit. V přísné smlouvě měla i uvedeno, že se nemůže objevovat na veřejnosti a chodit na procházky. Vyjednala si setkání s fanoušky v hotelu, ti ale nesměli mít u sebe žádné mobily a kamery. Naty má své fanoušky velmi ráda a ráda se s nimi setkání. Tohle pro ni tedy nebylo jednoduché. Je pravděpodobné, že tamní média si informace opět upraví, ale taková je pravda o přísné smlouvě.

Zdroj: starhit.ru, tass.ru, gorkyfilm.ru, pryany_a, karimov_kostya_spb


Naty se po měsíci stráveném v Rusku vrátila domů. Natáčela film - pohádku Dopis dědu Mrázovi, jejíž přísná smlouva, kterou podepsala již před začátkem války, ji mimo jiné nedovolila ukazovat se na veřejnosti a fotit se s fanoušky.
Natáčení filmu pokračuje do konce května, natáčení s Natalii probíhalo v Petrohradě, Moskvě a v oblasti Karélie u hranic s Finskem.
Ve filmu se objeví animované postavy, hračky i imaginární bytosti. Chlapec Vanya podle scénáře najde dopisy, které jeho čtyřicetiletý otec psal jako dítě Dědu Mrázovi. Dítě vkládá dopisy do novoroční schránky a zázraky začínají...
Naty by se do Ruska měla vrátit na premiéru filmu, která je naplánovaná na rok 2026.

Žádné fotky z natáčení ani s fanoušky tedy nejsou. Naty byla vyfocena jen reportéry serveru Mash při příjezdu vlakem do Moskvy, kde byla zahalena celá do černé bundy, kšiltovky, v černých brýlích se žluto-modrou šálou.




Jedná se již o druhý film, který letos natočila a my se můžeme těšit na vydání dohromady třech filmů: Porque soy grande, Campamento con mamá a Dopis Dědu Mrázovi.

Ve filmu Campamento con mamá dostal svou první roli i syn Natalie, Atahualpa Merlin. Premiéra tohoto filmu, kde nás Naty překvapí novou písní, by se měla konat letos.




Zdroj: vk.com/mash, nataliaoreiro.cz


Naty včera pózovala pro nové promo fotky brýlí značky Las Oreiro a na Instagram sdílela fotky, na kterých se učí scénář k dalšímu filmu, který bude brzy natáčet.
Bude se zřejmě jednat o některý z těchto plánovaných filmů: Dopis Dědu Mrázovi, La mujer de la fila, El rosario de los Andes nebo Irremediable.




Zdroj: luligemelli, brunoilusorio, nataliaoreirosoy


Letos to bude 26 let od premiéry světoznámé telenovely Muñeca brava (Divoký anděl), která proslavila Natalii v mnoha zemích světa.

V nové sekci Zajímavosti z Divokého anděla si můžete přečíst a připomenout spoustu faktů a do fotogalerie jsem nahrála fotky z natáčení telenovely (1998-1999). Nikde jinde na internetu je takto setřizené a kompletní nenajdete, tak snad vám to udělá radost.




Doplněny byly i promo fotky a plakáty.




A tady máte pohromadě videa z natáčení telenovely.




Jestli jsou nějaké fotky, které byste chtěli doplnit do fotogalerie, dejte vědět do komentářů.


Dnes má v kinech po celém Rusku a Bělorusku premiéru film Láska až do konce - Casi Muerta. Film bude promítán s ruským dabingem.
My se brzy dočkáme českého dabingu tohoto filmu!






Zdroj: VK


Natáčení filmu Campamento con mamá je u konce. Natáčelo se v Buenos Aires a v Tandil 7 týdnů.




Podle ruských zdrojů by Natalia měla v březnu odletět do Ruska, aby si zahrála roli ve filmu Dopis Dědu Mrázovi, který se právě natáčí.
Film vypráví příběh 40letého muže, kterému se nečekaně plní dětské sny. Malý syn hlavního hrdiny v příběhu najde neodeslané dopisy Dědu Mrázovi, které napsal jeho otec v 90. letech, a vloží je do schránky...

Seriály Santa Evita a Iosi el espía arrepentido se budou vysílat na argentinské televizi El Trece.

Zdroj: yago__torres, historicoalmacenvulcano


Jelikož Natalia v těchto týdnech natáčí film Campamento con mamá, které potrvá až do poloviny února, nebude moderovat třetí řadu pěvecké soutěže La Voz Uruguay, jejiž natáčení začíná 1. února. Nahradí ji uruguayská moderátorka Noelia Etcheverry.
Film Campamento con mamá se natáčí v Buenos Aires a v Tandilu.

Natalia už nazpívala novou píseň s producentem Alejandro Sergi pro film Campamento con mamá.




Dnes slaví své 12. narozeniny syn Natalie, Merlín Atahualpa.

Zdroj: elpais.com.uy


Ode dneška je dostupná telenovela Divoký anděl na Netflixu v Argentině, Chile, Brazílii, Ekvádoru a ve fotogalerii se můžete podívat na dříve nezveřejněné fotky z natáčení z roku 1998.




Zdroj: Gente


<< Previous 1 2 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
SHOW ARCHIVE OF NEWS

© Copyright - www.nataliaoreiro.cz
Don't copy without permission!