Stránka NataliaOreiro.cz přeje všem svým návštěvníkům, fanouškům a také Natalii Oreiro a její rodině krásné Vánoce a hodně zdraví, lásky a splněných přání v roce 2024!





Natalia se včera v Buenos Aires zúčastnila vánoční akce parfému značky Carolina Herrera.






Zdroj: nataliaoreirosoy, caras.perfil.com


Natalia Oreiro je na titulní straně aktuálního čísla argentinského časopisu Caras s novým rozhovorem a fotkami z New Yorku.

Herečka cestovala na Velké jablko a zazářila na červeném koberci cen Emmy, kde byla pozvaná za svůj herecký výkon v "Iosi, el espía arreneptido." Nedávno získala cenu Martín Fierro za nejlepší styl na sociálních sítích. Přiznává, že nesleduje trendy ani se nesnaží být influencerkou. V životě upřednostňuje pohodlí a jednoduchost. Vypráví o vyrůstání svého syna Aty a hluboké lásce, která ji spojuje s manželem Ricardem Mollo.




Zdroj: caras.perfil.com


Cumbia verze písní Cambio dolor a No me arrepiento de este amor, které Natalia nazpívala s Cumbia Club v Antel aréně v Montevideu v říjnu.




Zdroj: Cumbia Club


V sobotu se udílely ceny Martín Fierro de la Moda 2023, kde byla Natalia nominovaná ve dvou kategoriích. Jednu cenu získala a to Nejlepší styl na sociálních sítích. Cenu si však převzít nemohla, jelikož byla jako oddávající na svatbě svého dvorního vlasového stylisty Diega Alfonso a jeho snoubence Gonzala Layes v Punta del Este v Uruguayi.






Cenu převzala Nataliina stylistka Luli Gemelli a Naty se k ocenění vyjádřila: "Moc děkuji za Martin Fierro de Moda. Nemohla jsem se zúčastnit, protože dva moji drazí kamarádi mě požádali, abych byla oddávající na jejich svatbě ♥
Moje drahá Luli Gemelli zazářila v šatech od Ramiréz de Negro. Ráda bych mluvila o tom, co pro mě znamená Móda, a o důležitosti obsahu, který odráží, od toho uměleckého, politického, sociálního až po to, co můžeme vyjádřit oblékáním.
Každá postava, kterou jsem musela zahrát, se rodí z toho, jak se bude oblékat, co cítí a jak nosí, to co nosí.
Tahle cena je pro mě velmi důležitá, protože je to uznání ne jen za budování mé práce herečky, ale také ocenění za všechny lidi, kteří za těch dlouhých 30 let mé kariéry, mě doprovází a pomáhají mi od kostýmů, po make-up, vlasy, abych ztvořila své postavy.
Děkuji, že jste součástí."





Zdroj: nataliaoreirosoy, america tv


Natalia je na titulní straně argentinské verze časopisu Elle v prosincovém vydání.

V exkluzivním rozhovoru, herečka, která brzy oslaví 30 let života v Argentině, mluví o svým projektech, o kauzách, které hájí, o plynutí času a malých velkých okamžicích, které osvětlují její život. "V Argentině jsem nesmírně šťastná", přiznává.




Zdroj: elle.clarin.com


Zítra začíná natáčení filmu Porque soy grande od Marie Laury Berch o nefunkční rodině, kde bude hrát Natalia hlavní roli.

Zdroj: nataliaoreirosoy


Natalia Oreiro je nominovaná v 1. ročníku cen Martín Fierro Latino 2023, které se budou konat 27. listopadu na Miami a budou vysílány 30. listopadu na Net TV.
Naty získala nominaci v kategorii Nejlepší herečka TV, TV platformě nebo filmu za film Casi Muerta.
Hodně štěstí!

Zdroj: ciudad.com.ar


Natalia Oreiro se včera spolu s hercem Gustavem Bassani zúčastnila předávání cen Emmy International Awards v hotelu Sofitel v New Yorku. V cenách byl nominován seriál Iosi, el espía arrepentido (1. série) v kategorii Nejlepší dramatický seriál a herec Gustavo Bassani v kategorii Nejlepší herec. Bohužel v žádné z kategorii seriál ani Gustavo nevyhrál.






Zdroj: TN, Clarin, Infobae, Daily Mail, mai.mor


Natalia včera vystoupila na soukromé akci pro ruské publikum v Dubaji, Spojených arabských emirátech. Zazpívala songy jako Cambio dolor, Me muero de amor, Corazón valiente, Rio de la Plata...






Zdroj: savelich_va, siya2__5


<< Previous 1 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
SHOW ARCHIVE OF NEWS

© Copyright - www.nataliaoreiro.cz
Don't copy without permission!