Natalia je nominovaná v cenách Martín Fierro de la Moda 2023. Ceny se budou předávat 2. prosince v La Usina del Arte, Buenos Aires a Naty je nominovaná ve dvou kategoriích:
Mejor Estilo en Redes (Nejlepší styl na sociálních sítích)
Actriz con Mejor Estilo (Herečka s nejlepším stylem)

Zdroj: ciudad.com.ar


Včera se Natalia zúčastnila oslavy 90. výročí založení uruguayské společnosti Anda v Antel Aréně v Montevideu, Uruguay.




Zdroj: topic.media


Vystoupení Natalie na včerejší akci Marcha del Orgullo (Pochod hrdosti) v Buenos Aires.
Naty zazpívala písně Que digan lo que quieran, Tu Veneno a klasickou hymnu Pride pochodu Soy lo que soy.






Zdroj: nataliaoreirosoy, caly_fotografia, ojonomade, carolazelaschi, juliacairoph


Natalia v rozhovoru pro Premios Produ 2023, kde loni získala cenu za roli v Iosi, el espía arrepentido, prozradila, co za projekty má nyní v plánu.
Ještě letos by měla natočit film od Marie Laury Berch, o nefunkční rodině. Začátkem příštího roku rodinnou komedii, Campamento con mamá, která bude určena i pro děti ve věku jejího syna. A do třetice by měla hrát ve filmu Mujer de la fila, od režiséra Benjamína Ávila. Drama o bolestivé práci žen, které mají někoho z rodiny ve vězení.




Zítra Natalia vystoupí na Pridu Marcha del Orgullo na Plaza del Congreso v Buenos Aires ve 21 hodin a bude zpívat!

Zdroj: produ.com, marchadelorgulloar


Druhá série seriálu Iosi, el espía arrepentido je od dneška dostupná na platformě Prime Video, spolu s první sérii i s českými titulky.




Zdroj: primevideo.com


V neděli 5. listopadu ve 13 hodin se bude konat v Antel Aréně v Montevideu akce k 90. výročí společnosti Anda a Natalia bude akci moderovat spolu s Rubenem Rada a Matíasem Valdez.




Zdroj: anda.com.uy


Včera byl v živém přenosu na uruguayské TV Canal 10 odvysílán poslední, finálový díl soutěže La Voz Uruguay, který už podruhé moderovala Natalia. Bude zřejmě moderovat i další edici v roce 2024.






Zdroj: nataliaoreirosoy, subrayado.com.uy


Natalia za svou dlouholetou kariéru získala spoustu ocenění a byla nominována v mnoha prestižních cenách. Za co a kdy byla oceněna si můžete připomenout ve zaktualizované sekci Ocenění a nominace.





Natalia bude hrát ve filmu Campamento con mamá (Tábor s mámou). Režisérem filmu bude Martino Zaidelis (režířoval film Re Loca) a producentem Juan Campanella (Entre Caníbales). Jedná se o komedii, kde bude Naty hrát matku malého puberťáka, která vede tábor, a film je určen pro platformu Netflix, takže jej uvidí fanoušci po celém světě. Natáčet by se mělo v lednu-únoru 2024.

Zdroj: chenetflix, gustavomendez.com.ar


Česká verze americké televize AMC dnes odvysílala film Las Rojas s českým dabingem. Natalii po letech opět dabovala česká herečka Ivana Andrlová.




Zdroj: amc


<< Previous 1 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
SHOW ARCHIVE OF NEWS

© Copyright - www.nataliaoreiro.cz
Don't copy without permission!