Natalia je nyní na titulce aktuálního čísla argentinského časopisu Gente s novými fotkami a rozhovorem: "Musím tvrdě pracovat, abych byla tak svobodná jak jsem vždy byla".






Zdroj: Gente, Bruno Nogueira


Natalia se včera zúčastnila předávání cen Martín Fierro 2023, kde byl nominován pořad Quién es la máscara, který loni moderovala. Pořad cenu nezískal. Natalia zazářila ale nejen svými dvěma outfity, šatech od Maríe Gorof, ale především svým vystoupením s písní No es mi despedida (Není to mé rozloučení) od Gildy při vzpomínce na umělce, kteří zemřeli v posledních 12 měsících.
Natalia všechny přítomné dojala svým vystoupením a za svůj vzhled dostala spoustu komplimentů a pochval.






Zdroj: gente.com.ar, perfil.com, caras.uy, Telefe


9.7.2023 - Komentáře (5)
Natalia v posledních dnech poskytla spoustu rozhovorů, např. pro Filo News, pořad Caja Negra.
Naty mluvila o svém původu, že pochází z Rio de la Plata, a v Argentině je její domov. Hodně jí poznamenalo i bydlení ve Španělsku, když jí bylo 6, bydleli v Mirafores de Los Ángeles v Malaze. V životě se stěhovala asi 30x. Pro Naty bylo velmi těžké opustit dům v Palermu, kdy bydlela 18 let, ale musela to udělat kvůli hluku, který tam byl, všude kolem jsou bary a hlučný noční život. Vzpomněla, jak její máma ve Španělsku po nocích studovala na kadeřnici a podařilo se jí to a pak měla kadeřnictví doma. Naty studovala divadlo a začala hrát v reklamách, na jejiž natáčení jí vozil táta. Jednou za rok jezdila na letní dovolenou s rodiči autem do Buenos Aires a obdivovala čtvrť Corrientes. Jako malá sledovala telenovely a líbil se jí Pablo Rago, se kterým pak hrála v telenovele Kachorra a filmu La Noche mágica.
Když jde Naty po ulici, většinou jí prý nikdo nepozná. Chodí bez make-upu, v brýlích, protože hůř vidí. Většinou poznají Ricarda a chtějí fotku s ním.
Naty také vzpomínala, jak vyhrála soutěž Xuxa, nejdříve za Uruguay a pak za celou Latinskou Ameriku jako Super Paquita, a to díky své kamarádce, která ji vzala s sebou na casting. Xuxe prý dala želvu jako dárek.
Naty je fanynkou spisovatele Galliana, a byla pozvána na osobní setkání s ním, ale byla tak nervózní, že nešla. Po jeho smrti se ptala Galliana ženy, jestli může použít úryvky z jeho knihy do dokumentu Nasha Natasha.
Mluvila o začátcích v hudbě, kdy nazpívala píseň Que si, que si a nenáviděla ji. Chtěla zpívat něco rockovějšího. Při natáčení filmu Un Argentino en Nueva York jí nějaký mladý technik dal kazetu Fiony Apple a řekl: "Na, tohle je hudba". Naty Fionu miluje, ale neměla takový talent, aby mohla zpívat jako Fiona. Naty jako mladá poslouchala AC/DC, Ramones, Janis Joplin a zpívat "De tu amor" bylo pro ni utrpení, přiznala po letech. Ale nyní se jí její písně líbí, mají prý melodii, příběh... Pro čtvrtou desku chtěla něco více pop-rockového, ale neshodla se se společností a nesměla 10 let vydat desku u jiné hudební společnosti. Jak říká, byla to cena za její svobodu. Nikdy nepřestala koncertovat a řekla si "Budu zpívat co chci a kdy chci".
Ale díky hudbě se dostala do mnoha zemí po celém světě. V Rusku se cítila velmi dobře, zapadla tam jak svým vzhledem, tak jménem. Hudba ji také dostala na Tahiti, Haiti, kam přivezla trochu radosti v probíhajících válečných konfliktech.
"Vím, že nedělám nejlepší show, že jsou mnohem lepší hudebníci, ale děje se to, že těm, co jdou na mé koncerty to v mnoha případech připomíná dětství, a to je krásné. Nemám čas ani energii, abych teď vydala vlastní album," přiznala.
Naty opět mluvila o více než dvacetiletém spojení s Ruskem a moderátor se Natalie zeptal, co cítí, když vidí, jak Rusko vede válku. Naty odpověděla: "Velkou bolest. Ukrajina a Rusko mají společnou minulost tak silnou jako Uruguay a Argentina. Která máma chce, aby její dítě šlo do války, aby zemřelo ve válce? Představ si, Ukrajinští prarodiče, ruští vnuci. Šílenost. Obrovské pochybení diplomacie."
Natalia mluvila i o Gildě, o tom, jak s režisérkou Lorenou Munoz přesvědčili jejího syna, aby mohly natočit film o jeho mámě. O tom, jak silné bylo natáčení a Natalia přiznala, že to byl jediný projekt, kdy po jeho dotočení cítila velkou ztrátu. Půl roku po natáčení se cítila smutná. Nejdůležitější pro ni bylo vědět, jak se film líbil Gildiné rodině. "Vnučka Gildy na ulici viděla promo plakát a řekla: "Babička Gil" a to pro mě bylo úžasný," řekla dojatě.
Poté Naty vzpomněla, jak v pauze na natáčení telenovely na Canalu 9 seděla na obědě a přišel za ní muž. Ukazoval ji spoustu papírů a pak jí řekl: "Jsem tvůj táta", Naty bylo 16. Naty si nechala udělat testy, které vyvrátily, že by neznámý muž s jeho ženou byli její rodiče. Naty to svým rodičům nejdříve neřekla, ti se to však brzy dozvěděli, řešilo se to soudní cestou a kauza byla hodně probírána i v médiích.
Naty pak mluvila o seriálu Santa Evita, jak se dostala na casting, měsíce se připravovala na natáčení... Následně povídala o filmu Casi Muerta (Téměř mrtvá). Naty nikdy předtím neměla problém se smrtí, nikdy se jí nebála. Zavtipkovala, že si myslela, že nikdy neumře dokud se nestala mámou. Nyní se bojí, má syna a má strach, že kdo by se o něj postaral. Jak se stala mámou dokonce přestala se vzdušnou akrobacii.
Dále mluvila o misofonii, neurologickou nemocí, kterou roky trpí. Naty má ráda kameny, Ricardo jednou Natalii věnoval kámen Turmalina, který předtím neznala, poté tak pojmenovala svou třetí desku.
To, co po čem Naty nyní touží je čas. Čas se nadechnout, aby si uvědomila, že je potřeba zastavit, užívat si, cítit vítr v obličeji...




6. července byla hostem pořadu Cortá por Lozano na televizi Telefe.
Natalia v pořadu řekla o čem je film Casi Muerta, přiznala že do svých projektů vkládá srdce a hodně se na ně připravuje. Dále mluvila o Atovi, že se poslední dobou snaží dát mu trochu víc volnosti, ale je to pro ni těžké. Mluvila i o tom, že ráda sbírá hezké, starožitné věci. O filmu Gilda, po jehož natáčení byla několik měsíců smutná, do toho se stěhovala do nového domu... Přiznala, že má v domě pokoj, kde schovává dárky od fanoušků, především ty ručně vyráběné. V osobním životě je nyní jejím cílem mít více času, užívat si obyčejné věci a v pracovním nové role, nové příležitosti, nové výzvy. Ráda se stará o zahradu, vaří, peče čokoládové dorty.




6. července byl také odvysílán pořad Noche Al Dente na América TV, kde byla Naty hostem.
Ze začátku pořadu Natalia krátce představila film Casi Muerta, potom představila dva členy své kapely a zazpívala s moderátorem Fernandem Dente Que digan lo que quieran a Tu Veneno. Naty pak podrobněji prozradila příběh filmu, řekla, že nepije maté, sbírá starožitné toalety, vzpomněla, jak při natáčení Sos mi vida políbila Rickyho Martina a ukázala mu prsa. V září bude mít premiéru druhá řada seriálu Iosi, ale espía arrepentido, a Natalia v něm hraje zápornou postavu, prý ji budeme nenávidět. Mluvila také o duetu s Raffaellou Cara, o svém synovi, o tom jak má ráda knihovny, tu jejich vůni. Když bydlela v Palermu, vyzvedla Atu ze školky a šli do knihovny, hodně mu četla, i když někam cestovali, šli do knihkupectví. To Atu zřejmě ovlivnilo a nyní má i on svou vlastní knihovničku a učí se hrát na trumpetu. Naty milovala od mládí Ramones, se zpěvákem Ramones se před lety setkala v Chile. Vzpomněla na natáčení Ricos y Famosos, jak natáčeli na Kubě, o co požádala režiséra sama Natalia, protože se tam vždy chtěla podívat. Přiznala, že nenáviděla píseň Que si, que si, nechtěla jí zpívat, líbil se jí jiný žánr. Ale teď považuje své tři desky za bomby. Novou desku nemá v plánu, hudba prý potřebuje spoustu času. Když je hodně nervózní, pustí si hudbu od AC/DC, uklidňuje jí to. Zavzpomínala, jak si na brazilském ostrově vzala Ricarda, který ji tam požádal o ruku, pár dní před svatbou. Připomněla, jak se tam byli zaregistrovat na úřadě a nabídli jí datum 31.12. Oddal je námořní kapitán, který má dovoleno oddávat. Když se vrátili z Brazílie, Ricardo Natalii napsal a věnoval píseň Ojos del río, moderátor kousek písně pro Naty zazpíval. Na konci pořadu si Naty a moderátor zazpívali kousek z muzikálu Mery Poppins.

Naty si měla vybrat 6 životních songů a tohle jsou ty její nejoblíbenější:
Los Ramones - She is a sensation
Fiona Apple - Criminal
Joni Mitchell - Woodstock
Miles Davis - Tutu
AC/DC - Back in black
Ricardo Mollo - Ojos del río




A 7. července, v den premiéry filmu, byla hostem rádia Urbana Play, pořadu Perros de la Calle.
Natalia v rádiu vzpomněla, jak po natáčení Divokého anděla byla na pláži a zahodila mobil do moře. Pak komunikovala přes fax, a potom si pořídila mobil, jak začala podnikat se sestrou. Naty pak řekla anekdotu, jak jela se synem taxíkem k zubaři a projížděli nějakou demonstrací a řidič taxi začal na protestanty nadávat, tak mu Naty řekla, že asi protestují, protože tím chtějí něco říct. Tak řidič zmlkl. Pak Natalii někdo přes otevřené okýnko ukradl mobil. A řidič začal "Vidíte, já jsem vám to říkal." Naty Atovi v taxíku vysvětlila, že lidé nekradou protože by chtěli, ale protože jsou v nouzi. Nemohla reagovat nějak naštvaně nebo sprostě, aby ho nevystrašila.
Naty není taková, že by se hodně dívala zpátky do minulosti, sledovala by zpětně své projekty (kromě filmových premiér). Když se tvořil dokument Nasha Natasha, necítila se moc dobře, a pak na terapii zjistila, že jí nedělalo dobře pořád se takhle vracet do minulosti, jakoby přezkoumávat svůj život. Raději žije přítomností a jde kupředu.
Potom Naty přestavila film Casi Muerta, kde její postavě zjistí srdeční vadu a podle lékařů jí zbývá měsíc života.
Jeden z moderátorů, Andy Kusnetzoff vzpomínal, jak s Natalii natáčel pořad Trip, a jeli spolu autem do Mar del Plata a Argentinos por su nombre v zábavním parku, kde se Naty převlíkla za Alfa, kterého miluje.
Poté zmínila něco málo o svém prvním filmu, o Divokém andělovi, i o Rusku, kde se prý od prvního momentu, kdy tuto zemi navštívila, cítila velmi příjemně.
Naty v dospívání, jak říká, byla velká rockerka, měla ráda rockové písně. Pak když pro film Un Argentino en Nueva York nazpívala píseň Que si, que si, nenáviděla jí, a ještě byla zpívaná v spanglish (španělsko-anglicky). Jejím cílem nebylo být zpěvačkou, studovala zpěv ve škole, ale zpívala ve sboru. Pak jí BMG nabídlo nazpívat desku, i když se jí některé songy, které se staly hitem, nelíbily, např. De tu amor. Naty chtěla natočit čtvrtou desku, ale něco jiného, setkala se se třemi producenty, s žádným se nedomluvila a ten poslední, Cachorro Lopez, jí řekl: "Podívej holka, to co chceš ty, nechce produkční společnost. Nedomluvíme se, díky." a dali jí podepsat smlouvu o ukončení spolupráce, ve které bylo, že 10 let nesmí vydat desku u jiné společnosti. Potom tedy natočila spoustu filmů, hudby se ale nikdy úplně nevzdala. Nazpívala spoustu písní v kolaboraci s dalšími zpěváky, nikdy nepřestala koncertovat...




Dnes by se Naty měla zúčastnit předávání cen Martín Fierro 2023 a zazpívat tam píseň od Gildy!

Zdroj: Filo News, Telefe, América TV, Urbana Play 104.3 FM


Včera večer se v DOT Baires Shopping v Buenos Aires konala předpremiéra filmu Casi Muerta. Natalia překvapila v odvážném modelu, odhalující hrudník a byla doprovázená manželem Ricardem. Na přepremiéru vyrazil např. i Facundo Arana a Gabriela Sari, Ivo a Gloria z Divokého anděla.






Zdroj: nataliaoreirosoy, oreiroxnati, brunoilusorio, casimuertapelicula, gonzalo_cordoba_estevez, infobae.com, ciudad.com.ar, violeurtizberea


Natalia včera v Montevideu poskytla řadu rozhovorů k blížící se premiéře filmu Casi Muerta.




A večer se objevila na předpremiéře v Cultural Alfabeta, Montevideo.






Dnes se koná předpremiéra filmu Casi Muerta v Buenos Aires.

Zdroj: instagram


Nový rozhovor a fotky Natalie jsou nyní v argentinském časopise El Planeta Urbano, který vychází dnes spolu s novinami Pagina 12.

Svým šarmem a unikátní hvězdnou září dobyla svět. Cítí však, že Argentina jí dala největší příležitosti v její kariéře. Pár dní před premiérou svého posledního filmu, mluví o svých chutích vrátit se do televize a jasně dává najevo, že její budoucnost bude stále světle modrá a bílá (pozn. vlajka Argentiny). "Vybrala jsem si tuto zemi a tato země si vybrala mě."




Zdroj: elplanetaurbano.com, pagina12.com.ar


Včera se v Buenos Aires konaly rozhovory s herci a režisérem filmu Casi muerta, kde si Natalia zahrála hlavní roli. Premiéra filmu se uskuteční 6. července a budou jim předcházet před-premiéry za účasti Natalie a to 2. července v 19 hodin v Cultural Alfabeta, Montevideo a 3. července ve 20 hodin v Buenos Aires.






Příští pondělí, 3. července ve 21:15, startuje na uruguayské televizi Canal 10 druhá řada pěvecké soutěže La Voz Uruguay, kterou opět moderuje Natalia.




Zdroj: casimuertapelicula, criticadelcine, arroyobarbi, canal10.uy


Natalia je dnes na titulní straně argentinského časopisu Viva, který vychází v neděli jako příloha novin Clarín.

Natalia vyjadřuje poděkování Argentině: "Dala mi příležitost splnit si mé sny, dala mi domov, syna a lásku."
Herečka mluví o všem pro Clarín. Jak poznala svého manžela Ricarda Mollo, o moudrosti svého syna a svém novém filmu "Casi muerta".






Zdroj: clarin.com


Natalia včera vystoupila na stadioně Luna Park v Buenos Aires jako host na koncertě skupiny La Delio Valdez. Zazpívali společně píseň Cumbia de los dos, který vyšel v únoru.






Zdroj: instagram


Natalia je na titulce argentinského časopisu Ohlala s novými fotkami a rozhovorem.

Natalia Oreiro: "Argentina má šílenství, které chci". Blízko premiéry jejího nového filmu a zásaditá více než kdy předtím, mluvil časopis Ohlala s uruguayskou herečkou o úspěchu, tvůrčí zralosti a o tom, jak se jí dnes žije daleko od centra a mnohem blíž svým vlastním přesvědčením.






Zdroj: somosohlala.com, vir.gandola.styling


<< Previous 1 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
SHOW ARCHIVE OF NEWS

© Copyright - www.nataliaoreiro.cz
Don't copy without permission!